Motorola a lansat cel mai subţire smartphone din lume. Carcasa este din oţel şi kevlar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motorola Droid Razr
Motorola Droid Razr

Motorola nu a stat cu mâinile în sân şi cu câteva ore înainte de lansarea noului Samsung Galaxy Nexus a prezentat cel mai subţire telefon de pe piaţă, Droid Razr, care va fi plasat într-o categoria superioară de preţuri faţă de Samsung şi iPhone 4S.

Acesta va costa cu 100 de dolari (73 de euro) mai mult decât cel mai ieftin iPhone 4S, în versiunea cu abonament de doi ani, performanţele conexiunii sale 4G îl duc într-o clasă superioară, scrie site-ul cnet.com. Razr este ornat cu o carcasă din oţel şi un capac al bateriei din kevlar.

Noul telefon are o grosime de doar 7,1 de milimetri şi o greutate de 127 de grame. În plus, spre deosebire de cei 3,5 inci ai lui iPhone 4S, ecranul tip Retina a lui Razr ale 4,3 inci. Camera foto este asemănătoare cu cea a modelului Apple, având opt megapixeli şi posibilitatea de înregistrare video HD. Deşi este mai scump cu 73 de euro decât iPhone-ul 4S de 16 gigabytes, Motorola a dotat gadgetul cu o memorie standard de 16 gigabytes, la care se adaugă alţi 16 printr-un card de memorie oferit gratuit la cumpărarea telefonului.

Motorola a dotat telefonul cu tehnologie wireless de 4G. Cu toate acestea, mai mulţi specialişti din domeniu consideră că telefoanele cu 4G îşi consumă bateria mult mai rapid decât cele mai învechite. La prezentarea oficială, Motorola a susţinut că Razr susţine peste 12 ore de convorbire şi aproape 9 ore de video.

Razr foloseşte un sistem de operare Android Gingerbread şi nu ultima variantă, 4.0 Ice Cream Sandich, aşa cum se aştepta. Cu toate acestea, oficialii Motorola au declarat că trecerea la Android 4.0 va fi disponibilă în prima jumătate a lui 2012.

Citeşte mai mult mâine în ediţia tipărită Adevărul despre Motorola Droid Razr şi Samsung Galaxy Nexus

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite