Miresele îşi pregătesc nunta la serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizarea unei nunţi nu este deloc simplă şi îţi consumă foarte mult timp. Dar viitoarele mirese au găsit o modalitate de a se descurca.

Îşi planifică nunta în timp ce se află la serviciu, arată un sondaj recent realizat de site-ul specializat în organizarea unor astfel de evenimente TheKnot.com, notează Reuters.

Potrivit studiului, circa 90% din viitoarele mirese au mărturisit că, în loc să-şi facă treaba pentru care sunt angajate, au folosit timpul pentru a-şi organiza cel mai important eveniment din viaţa lor. Cu toate acestea, femeile susţin că „reorientarea" lor la serviciu nu le-a afectat în niciun fel rezultatele în câmpul muncii.

20% din femei au afirmat că şi-au rezolvat mai bine de jumătate dintre treburile aferente unei nunţi în timp ce se aflau la locul de muncă, iar 41% au spus că s-au ocupat de aceste chestiuni atunci când le-a permis timpul.

Desigur, majoritatea au afirmat că au muncit mult mai mult decât partenerul pentru organizarea evenimentului.

Studiul a mai arătat că femeile se ocupă de aranjamentele pentru nuntă în special lunea, când revin la serviciu după un weekend petrecut cu cei dragi. 

Specialiştii în organizarea de evenimente susţin că, deşi planificarea nunţii le poate distrage atenţia de la muncă, odată revenite la serviciu cu verigheta pe deget, femeile se concentrează mai mult asupra activităţii lor profesionale. În plus, sunt convinse că sunt mai bine văzute de colegi. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite