Mark Zuckerberg: „Facebook a făcut o grămadă de greşeli privind confidenţialitatea datelor utilizatorilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Depresivii se pot trata pe site-ul lui Zuckerberg
Depresivii se pot trata pe site-ul lui Zuckerberg

Fondatorul celei mai populare reţele sociale a recunoscut că platforma pe care a creat-o conţine erori prin care datele celor care au conturi nu sunt protejate. El a acceptat criticile Comisiei Federale pentru Comerţ şi a convenit cu specialiştii să repare greşelile.

Amploarea pe care a luat-o reţeaua de socializare Facebook nu a fost anticipată nici măcar de fondatorul ei, lucru care a generat acum o serie de probleme. Mark Zuckerberg a declarat că a construit Facebook pentru ca oamenii să poată împărtăşi viaţa cu prietenii, însă a făcut câteva greşeli capitale.


„Pentru ca oamenii să comunice între ei este nevoie ca toţi cei care fac parte din acest proces să deţină controlul absolut asupra celor cu care împart informaţiile. Totuşi, sunt primul care admite că noi (angajaţii Facebook - n.r.) am făcut o grămadă de greşeli", scrie "The Telegraph".

De asemenea, Mark Zuckerberg a admis şi faptul că cei care administrează site-ul pot face o treabă mai bună în ceea ce priveşte problema care a stârnit controverse (confidenţialitatea datelor utilizatorilor - n.r.).

Pentru a pune capăt problemelor, reprezentanţii companiei au declarat că au un plan de soluţionare a plângerilor fanilor Facebook, chiar dacă va fi costisitor pentru corporaţie. Preţul „pagubelor" se ridică la 75 de miliarde de euro.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite