Volkswagen a creat prototipul mașinii perfecte: se conduce singură în timp ce pasagerii lucrează, mănâncă sau dorm FOTO

0
0

Grupul Volkswagen a prezentat prototipul unui autoturism autonom, care oferă o nouă perspectivă în ceea ce privește mobilitatea, în următorul deceniu.

Volkswagen Gen.Travel permite configurarea interiorului în mai multe moduri FOTO Volkswagenag.com
Volkswagen Gen.Travel permite configurarea interiorului în mai multe moduri FOTO Volkswagenag.com

Prototipul, numit Gen.Travel, se va afla o perioadă în teste, pentru ca producătorul să aibă și feedback-ul utilizatorilor și să poată implementa noi funcționalități pe modelul de serie.

Interior modularul al mașinii face ca vehiculul să devină, în viitorul apropiat, o alternativă pentru zborurile pe distanțe scurte. Gen.Travel are cel mai înalt nivel de autonomie care poate fi acordat unui vehicul, nivelul 5, ceea ce înseamnă că poate călători pe vreme rea și nu este limitat la anumite zone geografice, potrivit producătorului.

Autoturismul complet electric are un sistem de conducere autonom și transformă șoferul într-un pasager relaxat, care are timp pentru alte lucruri: muncă, relaxare, divertisment.

Sală de conferință și dormitor

Are un interior unic, modular, care poate fi personalizat pentru fiecare călătorie. În funcție de configurație, pot fi transportate până la patru persoane. Pentru călătoriile de afaceri, configurația de conferință include patru locuri confortabile și o masă mare la care se poate lucra sau mânca. Iluminatul dinamic creează un mediu de lucru plăcut și se evită, astfel, pericolul răului de mișcare.

O configurație pentru noapte permite transformarea locurilor în două paturi, care pot fi pliate perfect orizontal. Un sistem inovator asigură siguranță maximă a pasagerilor chiar și în poziție culcată.

Sistemul de iluminare pentru configurația de noapte influențează producția de melatonină pentru a ajuta pasagerii să adoarmă și să se trezească natural. Pentru călătoriile de familie, modelul cu scaune în față poate fi configurat pentru a distra copiii, folosind realitatea augmentată (AR).

Magazin


Ultimele știri
Cele mai citite