VIDEO FOTO Din ordinul reginei Elisabeta a-II-a: bunica regală o vrea îmbrăcată pe Ducesa de Cambridge în fuste mai lungi

0
0
Ducesa de Cambridge va trebui să renunţe la fustele până la jumătatea coapsei pentru a-i face pe plac bunicii soţului său FOTO Arhiva
Ducesa de Cambridge va trebui să renunţe la fustele până la jumătatea coapsei pentru a-i face pe plac bunicii soţului său FOTO Arhiva

Apreciată de criticii de modă pentru stilul vestimentar abordat de când a intrat în atenţia lumii întregi ca iubită a prinţului William, apoi ca soţie a acestuia, garderoba Ducesei de Cambridge va suferi o transformare subtilă, atent supravegheată de Regina Elisabeta a-II-a a Marii Britanii.

Schimbarea de imagine va avea loc înainte ca Ducesa Catherine să plece într-un turneu oficial important, în Australia şi Noua Zeelandă, în luna aprilie a acestui an, vizită istorică pe care a făcut-o şi Prinţesa Diana, în 1988. De altfel, Ducesa de Cambridge, care poartă pe deget inelul de logodnă cu safir moştenit de la regretata ei soacră, se pare că va purta cu această ocazie specială inclusiv bijuteriile Delhi Durbar Parure, o colecţie cu pietre preţioase originară din India, primită cadou de Casa Regală în 1911, care a fost oferită ca dar de nuntă Reginei Mary, Reginei Mamă, apoi a trecut în posesia Reginei Elisabeta a-II-a, pentru ca mai apoi să-i fie înmânată Prinţesei Diana. 

Printre bijuterii se zvoneşte că se va regăsi şi tiara pe care Kate a purtat-o în ziua nunţii cu William, o piesă semnată Cartier (foto), favorita Reginei Mame, nu doar a Ducesei de Cambridge, dar şi alte accesorii preţioase alese din colecţia personală a Reginei Elisabeta a-II-a. 

FOTO Reuters

image

Pentru apropiata călătorie diploamatică, regina i-a oferit lui Kate ajutorul nepreţuit al consilierului său vestimentar, Angela Kelly, care o pregăti aşa cum cere eticheta Casei Regale. Case de modă cunoscute, precum Alexander McQueen şi Alice Temperly se vor ocupa de realizarea vestimentaţiei necesare pentru vizita oficială, în vederea căreia vor fi pregătite nu mai puţin de patru ţinute diferite pentru o singură zi, din totalul celor trei săptămâni şi jumătate, cât va dura turneul. Conform unor surse din interiorul Palatului Buckingham, Regina doreşte ca noul stil pe care Kate îl va prezenta cât de curând să se potrivească statutului de soţie a unuia dintre moştenitorii tronului, dar şi de mamă a altuia, conform Daily Mail.

image

FOTO Getty 

Prin faptul că Regina a ales să trimită cuplul format de Prinţul William şi Ducesa de Cambridge în turneul prin Australia şi Noua Zeelandă, aceasta doreşte să prezinte o imagine despre cum percepe viitorul regalităţii, consideră istoricii britanici. De aceea, este de înţeles grija pe care bunica regală o acordă celor mai mici amănunte legate de garderoba lui Kate.

image

FOTO Rex 

Astfel, Regina nu a scăpat din vedere cele câteva incidente în timpul cărora fustele ceva mai scurte preferate de Ducesa de Cambridge au fost suflate de vânt dezvelind cu generozitate picioarele frumoase ale acesteia. De aceea, Regina ar fi mult mai liniştită dacă lungimea fustelor şi rochiilor de zi va coborî până deasupra genunchiului, iar ţinutele mult prea mulate vor fie înlocuite cu alte croieli, mai lejere.

image

FOTO Wenn

Magazin


Ultimele știri
Cele mai citite