Topmodelele iau cu asalt Jocurile Olimpice: rolul jucat de Gisele Bündchen la ceremonia de deschidere şi frumoasele care vor transmite reportaje de la Rio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei dintre cele mai frumoase topmodele braziliene din lume, Gisele Bündchen, Adriana Lima şi Alessandra Ambrosio vor fi implicate în Jocurile Olimpice de la Rio, anunţă revista „Harper’s Bazaar”.

La 36 de ani, topmodelul Gisele Bündchen, care şi-a anunţat anul trecut retragerea din prezentările de modă, va juca un rol în cadrul ceremoniei de deschidere de pe stadionul Maracanã. 

Ziariştii din Brazilia au speculat că Bündchen ar putea juca într-o scenetă în care ar urma să-i fie furată geanta, o modalitate de a atrage atenţia asupra realităţilor braziliene. Alte publicaţii anunţă că cel mai probabil va interpreta un rol sexy. 

Regizorul care a gândit ceremonia de deschidere, Fernando Meirelles, este cunoscut pentru filme ca „Oraşul zeilor” şi „Alb orbitor”. Acesta a declarat că este onorat că a lucrat pentru un proiect atât de amplu şi de important. 

gisele bundchen

Gisele Bündchen. FOTO Arhiva 

Două alte supermodele celebre, Adriana Lima şi Alessandra Ambrosio (care fac parte din celebra echipă a ”îngerilor” de la Victoria’s Secret), au semnat deja un contract cu televiziunea americană NBC şi vor transmite reportaje de la Rio de Janeiro pe durata Jocurilor Olimpice, intervenţii care vor surprinde specificul local. 

„Brazilienii sunt pasionaţi de sporturi, sportul ne curge prin vene! Suntem foarte onoraţi că acest eveniment are loc în ţara noastră. Astfel, întreaga lume va avea ocazia să afle mai multe despre cultura noastră”,a declarat Adriana Lima. Ambrosio şi Lima vor face echipă pentru NBC cu realizatorul radio Ryan Seacrest.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite