Surpriza vieții în ziua nunții. O mireasă și-a surprins alesul în timp ce era alăptat de mama lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Georgie Mitchell, gazda podcastul „Unfiltered Bride“, a dezvăluit povestea unei mirese care și-a surprins alesul în timp ce era alăptat de mama lui, chiar înainte de nuntă, potrivit Daily Star.

Mireasa și-a surprins alesul în timp ce era alăptat de către mama sa FOTO Shutterstock
Mireasa și-a surprins alesul în timp ce era alăptat de către mama sa FOTO Shutterstock

Georgie Mitchell este de profesie make-up artist și organizează nunți în Marea Britanie. Ea obișnuiește să le relateze oamenilor întâmplări uluitoare din domeniul în care activează.

În cel mai recent episod al podcastului său, aceasta a povestit o întâmplare pe care a auzit-o de la o fostă colegă, care a fost martora acestei întâmplări stranii.

Georgie a povestit că prietena sa tocmai finalizeze machiajul și coafura unei mirese, iar aceasta i-a spus că trebuie să meargă la toaletă. Doar că acolo a avut parte de un adevărat șoc. Aceasta și-a găsit mirele în timp ce era alăptat de către mama sa.

Femeia și-a alăptat fiul constant.

Beth, colega de podcast, a spus: „Poftim? De ce te-ai căsători cu un astfel de bărbat?", iar Georgie i-a spus: „Nu cred că știa că se întâmplă așa ceva".

Beth a întrebat cum a reușit mama mirelui să mai aibă lapte, iar colega sa a explicat că, pentru a nu-și pierde lactația, femeia și-a alăptat fiul constant.

Georgie a dezvăluit că mireasa respectivă a continuat nunta.

Podcastul a adunat peste 730.000 de vizualizări.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite