Articol publicitar

National Golf & Country Club anunță un parteneriat strategic cu LOFT Group

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

National Golf & Country Club, comunitatea de golf de elită, situată într-unul din cele mai frumoase resorturi din țară și la mai puțin de 37 km nord de București, are plăcerea de a anunța înființarea unui parteneriat strategic cu prestigiosul LOFT Group. Această colaborare este destinată să aducă o nouă dimensiune experiențelor culinare și evenimentelor din cadrul clubului de golf, introducând ospitalitatea rafinată și conceptele inovatoare ale LOFT Group în comunitatea noastră.

Course scene 1 jpg

În cadrul acestui parteneriat, LOFT Group va prelua responsabilitatea pentru operarea tuturor restaurantelor și evenimentelor la National Golf & Country Club.

Metin Dogan, Președintele National Golf & Country Club afirmă: “Suntem încântați să ne asociem cu LOFT Group, un nume de referință în industria ospitalității. Expertiza lor vastă și capacitatea de a crea experiențe memorabile se aliniază perfect cu viziunea noastră de a oferi o atmosferă excepțională pentru membrii și oaspeții noștri. Acest parteneriat va aduce un plus de valoare ofertei noastre și va asigura că fiecare vizită la National Golf & Country Club este cu adevărat remarcabilă.

 “Suntem bucuroși să anunțăm un parteneriat strategic care marchează o nouă etapă în evoluția Grupului LOFT. Acest parteneriat ne oferă o platformă pentru a demonstra expertiza și experiența noastră de peste 25 de ani în domeniul ospitalității, precum și pasiunea noastră pentru inovație și creativitate. Așteptăm cu nerăbdare să introducem concepte revoluționare și să oferim experiențe memorabile pentru oaspeții și membrii National Golf & Country Club.”, precizeaza Ion Biriș, unul din fondatorii Grupului LOFT.

Despre National Golf & Country Club

National Golf & Country Club este o comunitate de golf de elită, situată la mai puțin de 37 km nord de București. Clubul oferă o gamă variată de servicii și facilități premium, inclusiv un teren de golf spectaculos și un clubhouse primitoare, cu vedere la peisajele uimitoare ale zonei.

Despre LOFT Group 

LOFT Group este o companie de top în industria ospitalității din România. Cu peste 25 de ani de experiență, LOFT Group deține și operează un portofoliu divers de locații premium în București si în zone de mare interes turistic, Mamaia și Predeal. Recunoscut pentru abordarea sa inovatoare și trend-setting, LOFT Group continuă să redefinească ospitalitatea și divertismentul pe piața românească.

DETALII PROIECT:

Denumire: National Golf & Country Club

Locație: Niculesti, Jud. Dambovita

Suprafață dezvoltată: 72.4 ha

Proiect: Ansamblu Rezidential, Apart Hotel, Teren de Golf si Country Club

Teren golf: 18 trasee – championship-size + Academie de Golf

Country Clubul include Clubhouse, Restaurante, Piscine, Centru Wellness, Hotel, Apart-Hotel, Sala de evenimente, Terenuri de sport, Locuri de Joaca.

Ansamblu rezidențial: 172 vile individuale / 111 apartamente

Securitate: Comunitate ingradita, supraveghere video, paza 24/7.

Investiție: 60+ milioane euro

Perioadă de dezvoltare: 2022 – 2025

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite