Articol publicitar

Fashion Days: Top trenduri pentru sezonul primăvară/vară 2016

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
advert

Fashion Days, destinaţia numărul 1 de fashion, prezintă, sub umbrela Time to Change, noile tendinţe pentru sezonul primăvară/vară 2106, care te vor ajută să-ţi găseşti inspiraţia pentru un stil perfect. Astfel, poţi cumpăra colecţii in season de la branduri de top la nivel international, precum Esprit, Desigual, Clarks, Pepe Jeans, United Colors of Benetton, Gant, Just Cavalli şi multe altele.

Mai mult, Fashion Days oferă clienţilor săi posibilitatea de a-şi alege combinaţiile vestimentare preferate, dintr-o selecţie vastă de peste 500.000 de produse, de la peste 1.000 de branduri de piese vestimentare, încălţăminte şi accesorii pentru femei, bărbaţi şi copii, cu livrare rapidă şi posibilitatea de retur gratuit. Introdus la începutul acestui an, serviciul oferă posibilitatea de a returna, în termen de 30 de zile, unul sau toate produsele achiziţionate, indiferent de valoarea coletului sau de modalitatea de plată.

Specialist în dezvoltarea unui stil personal autentic, Fashion Days te încurajează să experimentezi şi să faci schimbări pozitive în garderoba ta. Chiar dacă dificilă, schimbarea este oricând binevenită. Ieşi din zona ta de confort, încearcă noile trenduri, mixează culori şi paternuri şi alege să fii feminină, romantică sau chiar glam – orice nu ai avut curaj să testezi până acum, acum e momentul potrivit.

Pentru inspiraţie, echipa de stilişti Fashion Days a creat TREND REPORT primăvară/vară 2016, un dosar de stil care te va ajuta să îţi pui în valoare stilul sau, de ce nu, să îl schimbi radical. Mai multe informaţii despre tendinţele acestui sezon pot fi găsite pe blogul Fashion Days – The Daily Issues, dar şi în noul video, disponibil aici.

Trenduri pentru ele

Metallics – Pentru un strop de strălucire

În acest sezon, accentul este pus pe nuanţe metalizate, inspirate atât din viitor, cât şi din opulenţa anilor '80. Chiar dacă nu există reguli în combinarea pieselor metalizate, vei vedea că e un trend uşor de adoptat. Stai departe de un look strălucitor din cap până-n picioare şi alege un singur element puternic, care să pună în valoare întregul outfit. Ştii ce mai poţi să faci? Să te joci cu accesoriile, aşa cum sunt pantofii şi genţile, ca să adaugi un aer luxos ţinutelor de zi sau celor de seară. Alege, totodată, bijuterii simple, dar elegante, care aduc o notă de rafinament discret ţinutei tale. Poţi găsi o serie de obiecte vestimentare care să te inspire, în categoria dedicată de pe Fashion Days.

Modern Femininity – Simplitate şi feminitate

Având în prim plan eliminarea excesului, tendinţa feminităţii moderne înseamnă concentrarea pe funcţionalitate şi simplitate. Şi cam aşa ne-am dori toate să ne îmbrăcăm: simplu, în mod clar feminin, cu haine care au croieli curate şi fără prea multe aplicaţii şi decoraţiuni pe ele. Dacă vrei sa adopţi această tendinţă, investeşte într-o rochie tip furou, cămăşi albe, pantaloni ţigaretă sau palazzo, sacouri cambrate, fuste petrecute, saboţi, pantofi clasici, cu vârful uşor ascuţit sau cu baretă la spate şi o geantă cu aspect sofisticat, dar clasic şi minimalist, în acelaşi timp. Pentru o notă modernă, vezi câteva recomandări Fashion Days. 

Maritime Chic – Geometrie pentru sezonul estival

Cine nu iubeşte strălucirea sudului Franţei şi impactul grafic pe care îl dau imprimeurile maritime? Feminitatea predominantă din acest sezon de primăvară/vară nu se limitează la dungi multicolore, alb-negre, verticale, orizontale, subţiri sau groase. Ne asteptăm ca dungile să apară pe costume, sacouri şi jachete cu două rânduri de nasturi, tricotaje şi trench-uri, dar şi la imprimeuri originale inspirate de pasiunea pentru yachting. Poţi găsi sute de produse şi modele aici.

The New Romantic – Senzualitate şi romantism

Lenjeria iese din dormitor şi pentru acest sezon de primăvară-vară, intimitatea şi rafinamentul sunt cuvinte cheie, iar dorinţa de a lăsa la vedere mai mult este prezentă peste tot. Asta înseamnă că poţi purta piese care să dezvelească mai mult atât seara, cât şi la birou. La birou? Exact, ascunzând sub sacoul office un top transparent şi îndrăzneţ. Alege piese transparente sau care au volane, articole realizate din mătase, satin şi dantelă, dar şi piese cu imprimeu floral. Îmbracă-te cu rochii provocatoare în nuanţe pastel sau împodobite cu volane, fuste lungi până-n pământ şi încalţă-te cu sandale ori pantofi cu sau fără toc. Pentru combinaţii perfecte, Fashion Days îţi oferă o gamă largă de outfit-uri ideale.

Sunset – Explozie solară de culori

De la galben aprins la portocaliu, roşu ca focul şi vişiniu, paleta cromatică a noului sezon îţi aprinde imaginaţia şi te face să te gândeşti imediat la plaje pustii, nisip fierbinte, piele atinsă de soarele vacanţei şi apusuri magice.

Această tendinţă nu este una care să ne impună reguli stricte, aşa că îţi oferă o oarece flexibilitate. Când alegi să porţi piese în aceste nuanţe solare (galben cu roşu, de exemplu), poţi să ieşi în evidenţă chiar şi cu accesorii mai "domolite", eventual în culori închise. Vezi recomandările stiliştilor Fashion Days pentru outfit-uri care te trimit cu gândul la plajă.

Tendinţe pentru ei

Utility – Piese military pentru fiecare stil

Designul şi funcţionalitatea merg mână în mână în sezonul primăvară/vară 2016. Produsele inspirate de uniformele profesionale sunt populare în această perioadă şi pentru că materialele folosite au o calitate superioară. Trendul include piese military în tonuri de kaki, tricouri albe sau în tonuri de verde închis, pantaloni lejeri, jachete bomber, iar ţinuta este completată cu adidaşi, rucsac şi o şapcă. Dacă acest trend este alegerea ta pentru sezonul primăvară/vară, găseşti aici câteva sugestii.

Stripes – Dungile, un must-have în orice garderobă

Ştim bine că dungile ocupă un loc de bază în garderoba masculină şi, indiferent dacă acestea sunt în degradé, multicolore sau tradiţionale, efectul vizual obţinut are influenţe nautice cât cuprinde.

Alătură-te acestui trend şi asortează aproape orice piesă din garderoba ta casual cu un top relaxat în dungi. Lasă dungile să stea sub un sacou impecabil croit sau sub o geacă de blugi şi fă-i pe cei din jur să se gândească la Riviera Franceză atunci când te văd, asortând la toate o pereche de pantaloni cu croială chino şi nişte pantofi sport din material textil de tip canvas. Am strâns pentru tine sute de modele potrivite pentru vară, aici. Încearcă-le!

Modern Blues – Simplitate şi design contemporan

Piesele moderne imaginate de designeri în acest sezon sunt noile elemente de bază din garderoba bărbaţilor. Având croieli ireproşabile, versatile, cu design contemporan şi linii curate, acestea adaugă o notă de claritate şi o patină de rafinament oricărei ţinute.

Investeşte în cămăşi simple, pantaloni cu croială clasică, ca de costum, jachete şi costume, tricouri polo cu siluetă lejeră, blugi bootcut, genţi messenger şi tip servietă. Alege să-ţi condimentezi ţinuta cu ajutorul unei perechi elegante de încălţăminte, ca să fii în tendinţe, şi nu ocoli detaliile chic care îţi întregesc aspectul. Stiliştii Fashion Days au pregătit pentru tine câteva propuneri.

Despre Fashion Days

Fashion Days este cea mai mare destinaţie de fashion cu o selecţie vastă de mai mult de 500.000 de produse, de la peste 1000 de branduri de piese vestimentare, încălţăminte şi accesorii pentru femei, bărbaţi şi copii, cu livrare rapidă. Compania pune la dispoziţia clienţilor săi produse 100% originale alese direct de la distribuitori autorizaţi ai brandurilor internaţionale de top precum: Calvin Klein, Michael Kors, Armani, United Colors of Benetton, Nike, Esprit, Converse, Desigual, Vero Moda, Guess, Geox şi multe altele.

Fondată în 2009 de către antreprenori elveţieni, compania s-a extins rapid şi operează în prezent în Romania, Bulgaria şi Ungaria. Din 2011, Fashion Days este parte a grupului Naspers, fapt care generează mai multe idei inovatoare pentru dezvoltare şi beneficii clienţilor. Cu peste 4 milioane de clienţi, Fashion Days este unul dintre jucătorii cheie ai industriei de modă din regiune, care transformă shoppingul online într-o experienţă surprinzătoare şi captivantă. 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite