Când va avea loc ultima defilare: supermodelul Gisele Bundchen se retrage de pe podiumul de prezentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gisele Bundchen. FOTO terezowens.com
Gisele Bundchen. FOTO terezowens.com

„Sfârşitul unei ere în modelling“, aşa a titrat presa internaţională anunţul făcut de celebrul topmodel Gisele Bundchen, în vârstă de 34 de ani, care îşi va încheia curând cariera de podium.

Frumoasa Gisele Bundchen a anunţat că ultima prezentare de podium în care va defila va fi în luna aprilie, în cadrul Săptămânii Modei de la Sao Paolo, în ţara sa natală, Brazilia. 

În vârstă de 34 de ani, mamă a doi copii, Gisele Bundchen ocupă de ani de zile prima poziţie în topul celor mai bine plătite modele din lume. Vedeta va continua să fie imaginea unor branduri cunoscute şi să se implice în diverse campanii publicitare. Conform publicaţiei britanice Daily Mail, visul lui Gisele Bundchen era să-şi încheie cariera de prodium în Brazilia, ţară unde şi-a făcut debutul în modă la numai 15 ani. De altfel, topmodelul a încercat întotdeauna să promoveze Săptămânii Modei de la Sao Paolo, prin prezenţa constantă în prezentările caselor de modă locale, brandul Colcci fiind preferatul său.

Modelul în vârstă de 34 de ani, mamă a doi copii, este căsătorit cu jucătorul de fotbal american Tom Brady. După ce va renunţa la apariţia în prezentările de podium, Gisele se va concentra pe contractele de publicitate pe care le are în prezent, cel mai important fiind cel pentru promovarea parfumului Chanel No. 5.

image

Gisele Bundchen. FOTO Arhiva Adevărul 

Nu în ultimul rând, supermodelul a făcut parte dintre „îngerii“ cunoscutului brand de lenejerie intimă Victoria's Secret încă din 1999, cu opt apariţii la activ. Deşi nu a oferit încă o declaraţie oficială referitoare la retragerea sa, jurnaliştii de modă de la publicaţii importante de fashion consideră că decizia sa este motivată de dorinţa de a fi mai mult timp alături de copiii şi soţul său.

Vestea retragerii lui Gisele din prezentările de podium vine la câteva săptămâni după ce un alt topmodel Victoria's Secret, Karlie Kloss, a anunţat că renunţă anul acesta la colaborarea cu brandul american de lenjerie intimă. În luna decembrie a anului trecut, blonda Doutzen Kroes a părăsit şi ea Victoria's Secret, după şase ani petrecuţi în echipa „îngerilor“. Ambele retrageri ar fi avut loc pentru că topmodelele sunt prea ocupate pentru a se mai achita de îndatoririle de „îngeri“, a declarat directorul creative al companiei americane, Ed Razek.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite