Joacă-te isteţ cu materialele textile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decorațiunile cu inserturi textile sau piesele mari de mobilier îmbrăcate în huse din textil dau o notă caldă oricărei case.

Sunt câţiva ani buni de când materialele textile se regăsesc inserate în tot mai multe piese decorative şi de mobilier. Indiferent că vorbim de baie, de bucătărie, de living sau de dormitor, este loc peste tot să dai o notă caldă elementelor din decor apelând la materiale precum bumbacul. Disponibile în variante dintre cele mai diverse, în toate culorile şi cu tot felul de imprimeuri, materialele textile sunt o variantă bună de a „încălzi" atmosfera dintr-o locuinţă.

Dacă te temi că livingul tău e prea „neprietenos", ai grijă să cumperi o canapea cu husă textilă (sau poţi apela la o husă mai ales pe timpul verii, când pielea, naturală sau ecologică, nu e cea mai bună variantă) sau câteva perne decorative, de culori şi mărimi diferite. Şi pledurile sau husele textile pentru pufuri şi fotolii sunt binevenite la casa omului, mai ales când eşti în căutare de răcoare.

Dacă nu vrei să te complici cu soluţii textile pentru piesele voluminoase, foloseşte-te de textile când alegi micile decoraţiuni. O veioză cu material textil şi un suport jucăuş pentru bucătărie pot aduce la orice oră, fără mari cheltuieli la buget, o schimbare în amenajare. 

info
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite