Topul narcisiștilor. Zodiile cele mai îndrăgostite de ele însele

0
Publicat:

În ziua de azi, termenul ”narcisist” se utilizează destul de des. Oamenii tind să-l folosească exhaustiv, adeseori avem senzația că suntem înconjurați de oameni care dau dovadă de o admirație excesivă în legătură cu propria lor persoană.

Narcis, eroul din mitologia greacă sub semnul veșnicului îndrăgostit de propria sa persoană
Narcis, eroul din mitologia greacă sub semnul veșnicului îndrăgostit de propria sa persoană

Până la urmă, este o anomalie de care este firesc să ne ferim. Studiile arată că 5% dintre oamenii de pe glob suferă de narcisism, așa că nu e deloc greșit să-ți faci griji. Sau să-ți dorești să te documentezi.

Iată și din perspectivă astrologică cum îi poate afecta narcisismul pe oameni. Astrologul Susan Taylor e de părere că unii nativi au niște comportamente de-a dreptul înfricoșătoare.

Care sunt zodiile cele mai narcisiste?

Egocentrismul tinde să câștige tot mai mult teren
Egocentrismul tinde să câștige tot mai mult teren

Narcisiștii au o preocupare principală: propria lor persoană. Adeseori fac dovada că sunt incapabili de empatie și au o oarecare satisfacție atunci când îi minimalizează pe ceilalți. Orgoliul lor este cât casa, dar nu e vorba doar de atât. Iată la ce să fii atent, potrivit astrologului Susan Taylor.

Topul celor mai narcisiste zodii

6.Săgetătorul

Este un narcisist ascuns, operează din umbră. Egoismul lor este nativ și mereu se vor pune înaintea tuturor. Chiar dacă uneori par relaxați și adorabili, dacă cineva ”îi calcă pe coadă”, demonul interior se trezește. Atunci când sunt jigniți și ofensați, acești nativi nu visează la nimic altceva decât să-și saboteze agresorul.

5.Taurul

Adeseori se spune despre acest semn că e încăpățânat. Nu este vorba doar de atât. Taurul crede cu tărie în abilitățile sale și este adeseori dominat de o lipsă majoră de empatie pentru ceilalți. Știe să manipuleze opiniile celorlalți, încât astrologul atenționează: Fii atent la Taur și când îți face complimente. O face doar ca să pară el maiestuos!

4.Racul

În ciuda faptului că par complet dulci și inocenți, nativii din Rac ascund o latură mai întunecată a personalității lor și pot fi foarte răzbunatori. Racii sunt destul de susceptibili și extrem de protectori cu cei dragi și vor face tot posibilul pentru a-i apăra. Iar orice chiar înseamnă orice. Ori de câte ori își apără membrii familiei, își pierd busola morală și nu manifestă aproape deloc empatie.

3.Fecioara

Dat fiind faptul că acești nativi urmăresc doar perfecțiunea, li se întâmplă adesea să se considere, la rândul lor, perfecți!

Dacă lucrezi cu o Fecioară, fii foarte atent, că are tendința de a-și asuma ea toate meritele și făcându-te pe tine să te simți mic, neînsemnat, de parcă n-ai fi făcut nimic.

Acest semn este într-o continuă căutare a gloriei, și în timp ce face asta, își etalează unele dintre cele mai urâte defecte.

2.Scorpionul

Atenție mare cu acest nativ. Toate sunt frumoase și bune, dacă a avut o zi reușită. Altfel, Iadul se poate dezlănțui în orice minut! Trebuie să te ferești din calea unui Scorpion nervos sau care se simte atacat. Un Scorpion cu orgoliul rănit îți va aplica înțepătura fatală! Nici nu vei ști ce te-a lovit. Fii atent să nu-l faci să sufere, altfel e gravă treaba!

1.Leul

Acest nativ se află în topul narcisiștilor pe primul loc. El crede mereu că este cel mai bun, cel mai frumos, cel mai talentat, cel mai reușit, rupt din Soare, nimeni nu mai e ca el. Evident, și cel mai inteligent. Îi vine să se pupe toată ziua, întocmai ca Narcis. Normal că vrea să fie în miezul evenimentelor, de fiecare dată.

Leul este dominat de ego, sunt cei mai mari narcisiști! Din fericire, există o scăpare pentru fiecare Leu în parte. Fiecare nativ va fi influențat în viață și de ascendentul său, așa că nu va fi Leu 100% din timp, din fericire pentru toți ceilalți.

Foto: Pixabay

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite