Pentru trei zodii urmează cea mai dificilă perioadă a vieții lor. Vor primi palmă după palmă

0
Publicat:

Trei zodii urmează să treacă prin cea mai dificilă perioadă a vieții lor, potrivit Click!. Vor fi lovite de ghinion și vor primi palmă după palmă. Dacă țin cont însă de câteva sfaturi, pot trece cu bine de această perioadă nefastă.

Horoscop. FOTO Shutterstock
Horoscop. FOTO Shutterstock

Iată care sunt zodiile ghinioniste și sfaturile astrologilor pentru ele:

Capricorn

Zicala „uneori câștigi, alteori înveți" va suna adevărat pentru tine în luna august, dacă ai fost născut în zodia Capricorn. Acest lucru va fi valabil mai ales în jurul datei de 1 august și 27 august, când planetele se vor ciocni cu guvernatorul zodiei tale, Saturn.

Cu toate acestea, cu Nodul Lunar Sud acum în sectorul carierei tale, aceste eșecuri ar putea foarte bine să fie mesaje că o schimbare trebuie să se întâmple în acest domeniu al vieții tale. Dacă, până la sfârșitul lunii, vă decideți să obțineți o pregătire suplimentară sau să vă extindeți raza de acțiune, retrogradarea lui Mercur din 23 august până pe 15 septembrie vă ajută în acest proces.

Vărsător

Nu există nicio modalitate de a o scoate la capăt cu relațiile, Vărsătorule. Vor necesita muncă în perioada următoare. Acest lucru va fi valabil mai ales între 12 și 17 august. Este crucial să fii deschis să vezi lucrurile diferit.

Din fericire, Mercur și Marte te vor ajuta să faci acest lucru. În timp ce relațiile se transformă pentru toate semnele zodiacale, pentru tine, adevăratul test constă în găsirea și atingerea unei adevărate intimități. Vestea bună este că, dacă lucrurile au fost un adevărat haos acasă, retrogradarea lui Uranus, care începe la sfârșitul lunii și durează până la jumătatea lunii ianuarie, oprește haosul care te-a înconjurat.

 Citește în Click! care este cea de-a treia zodie care urmează să treacă prin cea mai dificilă perioadă a vieții sale!

HoroscopPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite