Horoscopul săptămânii 5-11 ianuarie 2024. Trei zodii dau lovitura pe toate planurile după Luna Nouă

0
Publicat:

Trei zodii ale horoscopului dau lovitura pe toate planurile în săptămâna 5-11 ianuarie 2024,  după Luna Nouă, potrivit Click!. Dacă vă numărați printre acești nativi, începutul de an vă aduce numai bucurii.

Horoscop. FOTO Shutterstock
Horoscop. FOTO Shutterstock

Berbec

Nici nu v-ați dezmeticit bine, că săptămâna vine cu tot felul de situații și conjuncturi în care veți fi nevoiți să luați decizii rapide de schimbare. Dacă ele vor fi bune, vă pot propulsa pe noi culmi profesionale. Implicarea în noi proiecte interesante, noile idei de afaceri, plus dinamismul care oricum vă caracterizează, v-ar putea conduce la construirea unei baze solide.

Deocamdată, orientați-vă pe reactivarea unor proiecte mai vechi” Ar putea să dea roade. Atenție la reacțiile pripite de vineri, pentru că ele ar putea declanșa val după val de obstacole! Puneți frână impulsivității, dacă nu vreți să vă treziți în gura lupului! Să nu vă fie teamă să vă asumați mai multă responsabilitate și să lucrați asupra voastră, pentru că toate eforturile vor fi răsplătite!

Luna Nouă din 11 ianuarie va ajuta la întărirea structurii și ordinii în viața multora dintre voi. Va trebui să deveniți mai organizați și concentrați pe atingerea obiectivelor. Vă puteți face planuri și aștepta puțin pentru a începe să le implementați.

Taur

Nu vor întârzia să apară tot felul de situații neplăcute, dar nu vă impacientați! Ceea ce va urma, va avea un caracter pozitiv.

Financiar, Venus sugerează importanța unor cheltuieli făcute pentru imaginea cu care vă prezentați în fața altora. Cât despre câștiguri, metodele tradiționale cu care erați obișnuiți nu vor da singure roadele scontate.

Afectiv, relațiile care de multă vreme scârțâie, vor avea probleme. Ele vor izbucni din motive banale.

Cei singuri și nu numai, vor fi dornici de aventură, de noi experiențe și noi explorări de orizonturi.

Luna Nouă va aduce un val de energie care vă va ajuta să depășiți orice obstacol. Va apărea un nou simț al scopului și al hotărârii, permițându-vă să faceți progrese semnificative în afaceri. Acest lucru ar putea însemna asumarea unui angajament pe termen lung sau reevaluarea modului în care vă abordați relațiile.

Gemeni

Pe măsură ce Mercur, planeta voastră guvernatoare, se apropie de finalul ciclului retrogradării, multe se vor schimba. Veți avea ocazia să puneți în aplicare lecțiile pe care Mercur vi le-a oferit în ultimele săptămâni și să demonstrați că le-ați învățat. Dacă veți face asta, înaintarea cu planurile profesionale propuse va veni de la sine.

În viața personală, nu sunt excluse tot felul de ciocniri și dificultăți care pot avea impact negativ, complicându-vă existența.

Cu Mercur încă în Săgetător, una din zodiile prietenoase, veți căuta noi experiențe, veți dobândi abilități și cunoștințe și veți explora idei și perspective noi.

Va fi o perioadă favorabilă pentru a crea rețele și a face conexiuni, ceea ce poate duce la oportunități interesante.

În timpul Lunii Noi, s-ar putea să descoperiți motivație pentru a vă atinge obiectivele, în așa fel încât să faceți pași practici către succes. Concentrați-vă asupra carierei sau a altor aspirații pe termen lung și adoptați o abordare mai matură a relațiilor voastre!

Rac

Relațiile și viața personală devin importante, iar unele începuturi acolo promit dezvoltare pe viitor. E timpul să ieșiți din ascunzătoare, să acceptați evenimentele sociale,să faceți cumpărături plăcute, să deveniți creativi!

Nativii singuri se vor afla în căutarea unui partener care împărtășește valori similare.

În căsnicii se vor manifesta sentimente de apreciere și recunoștință pentru mici acte de dragoste și bunătate făcute de zi cu zi.

Luna Nouă avertizează asupra contactelor de afaceri și relațiilor cu o persoană dragă. Acestea vor fi în prim plan. Trebuie să priviți adânc în voi, pentru a scoate la suprafață ceea ce vă împiedică să stabiliți legături cu oamenii. Principalul lucru este că va exista cu siguranță o soluție pentru orice probleme care se poate ivi de Luna Nouă.

Bănesc, veniturile sunt moderate și predictibile, fără a se descoperi vreo altă sursă valoroasă.

Leu

Primul decan de ianuarie vine cu oportunitatea de a vă ocupa de treburile obișnuite, de îmbunătățirea sănătății sau de reluarea și rezolvarea anumitor sarcini de muncă. Pentru acestea din urmă, n-ar fi exclus să plecați în deplasare, lucru care nu vă încântă dar nici nu prea o să aveți de ales. În joc vor fi câștigurile voastre care, cu cât efortul depus crește, vor crește și ele proporțional.

Aceia implicați în dezvoltarea de afaceri pot primi surprize frumoase. Dar nu în sensul îmbogățire peste noapte, ci descoperire de noi surse de venit prin intermediul intuiției și flerului.

Afectiv, cei căsătoriți vor acorda din atenția lor cu prioritate copiilor, iar dacă nu au copii, atunci vor fi preocupați de problemele unei rude mai în vârstă. Dar în afara acestora, există timp suficient și pentru distracție și relaxare împreună, doar să vreți asta.

Cu Luna Nouă în semn de Pământ, mici schimbări vor avea loc în afacerile și viața personală. Este posibil ca programul vostru de lucru să fie schimbat. Ceva cu care sunteți deja obișnuiți trebuie revizuit și modificat. Modificările pot fi atât minore, cât și semnificative.

Fecioara

Săptămâna vine cu teste în fața cărora va trebui să vă demonstrați spontaneitatea.

Afectiv, energiile vor încuraja spre prioritizarea relațiilor cu cei dragi, creând astfel o atmosferă armonioasă și grijulie. Se evidențiază importanța comunicării deschise, a empatiei și a înțelegerii în viața de familie.

Cei care au fost singuri o lungă perioadă de timp, au inițiat poate o relație zilele acestea. Ea nu va fi foarte simplă, dar există șansa de durabilitate și stabilitate.

În familiile cu certuri prelungite, intervine un oarecare calm pe care l-ar putea aduce preocuparea ambilor parteneri de treburile copiilor.

Oamenii îndrăgostiți vor găsi în sfârșit înțelegere reciprocă. Mai ales dacă înainte de asta erau în conflict constant și doreau să meargă în părți diferite.

Cineva poate relua contactul cu un fost iubit, iar cineva poate întâlni o cunoștință predestinată.

Cei cu copii vor întări legăturile cu adolescenții lor. Iar unele Fecioare își vor asuma rol serios de bunică sau mătușă.

Citiți în Click! ce le rezervă astrele celorlalte zodii!

HoroscopPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite