Horoscopul săptămânii 13-19 octombrie. Cum ne influențează eclipsa solară inelară, ce zodii au de câștigat

0
Publicat:

Horoscopul săptămânii 13-19 octombrie este realizat de astrologul Click, Lorina, și vine cu predicții complete pentru cele 12 zodii.

O zodie este pe punctul de a face noi schimbări. Foto: shutterstock (Arhivă)
O zodie este pe punctul de a face noi schimbări. Foto: shutterstock (Arhivă)

Berbec

În preajma eclipsei solare, veți avea o perioadă bună pentru întâlniri de afaceri sau pentru a rezolva probleme vechi cu perechea voastră. Acesta este un moment de ajutor și sprijin pe care-l puteți acorda celuilalt care, de data asta este mai slab moral decât voi. Orice ajutor oferit va fi luat în calcul la nivel karmic.

Devine important ca împreună să rezolvați problemele care apar la nivel cotidian și intim, fără a vă reproșa lucruri de la Adam și Eva. Contrar, înstrăinarea este posibilă datorită manifestării geloziei, a exigenței sporite și a conflictelor de proprietate. Separarea nu ar mai fi exclusă. Așadar, se vor putea construi relații armonioase și stabile numai dacă nu cedați impulsivității și instinctelor de bază.

Și voi veți primi la rândul vostru ajutor de la prieteni și suport de la susținători, dar chiar și așa, în continuare nu vă sfătuiesc să porniți pe noi direcții, cu noi proiecte, căci ele vor mânca toată energia și veți lăsa altele în urmă neterminate. Subiectivitatea percepției vă va ajuta să vă evaluați corect comportamentul propriu și al altor persoane și să nu vă împotmoliți în fleacuri.

Taur

Decanul 2 al lunii octombrie va fi mai dificil, cel puțin financiar. Se strică lucruri în casă, apar circumstanțe neprevăzute care vor necesita timp și costuri. Este important să aveți grijă pe drumuri și neatenție!

Nu ar trebui să împărtășiți ideile, părerile și planurile în acest moment. În caz contrar, se ivesc intrigi, conflicte și certuri.

De la final de săptămână, energia va fi armonioasă, iar acest lucru va permite dinamism în afaceri.

Popularitatea și cererea crescândă vă pot inspira la noi proiecte creative globale în care să vă dezvoltați talentele, individualitatea și originalitatea ideilor. Trebuie însă să fiți mai atenți la înregistrarea obligațiilor contractuale, deoarece este posibil să nu fie redactate în favoarea voastră.

Gemeni

Săptămâna va aduce dezamăgiri, odată cu apariția unor situații destul de confuze și dificile în relațiile cu rudele și persoanele apropiate. Erorile în afaceri, poziția greșită, pot deveni motiv pentru critici și discuții. Din această cauză influența va slăbi, autoritatea va fi zdruncinată și vă veți simți foarte inconfortabil în unele situații.

Perioada de final va fi mai armonioasă și, deși unii Gemeni pot simți o anumită scădere a activității, vor fi gata pentru acțiunile cele mai decisive. Prin urmare, se vor putea rezolva probleme din trecut, veți duce la capăt sarcini, veți face achiziții ori veți restabili unele relații întrerupte cu rudele.

Veți putea consolida poziția financiară, afacerile și cariera, vă veți satisface nevoile și ambițiile. Veți petrece timp prețios alături de copii sau veți avea motive de mândrie cu ei.

Rac

Fiți diplomați și cu ochii pe celelalte persoane, pentru a evita conflictele inutile! Dacă reușiți asta, vor exista șanse de îmbunătățire a situației financiare, salariile pot crește pe viitor, veniturile din afaceri sau implementarea proiectelor creative la fel, vor avea un trend crescător.

Eforturile vor începe să dea roade, iar atunci poate veni cea mai reușită perioadă pentru carieră, când puteți începe noi proiecte, discuta probleme importante cu șefii și cu oamenii influenți. În plus, noile acorduri, parteneri și alianțe, vor permite ascensiunea voastră la un nou nivel, lucru care vă dă încredere în viitor.

Aceasta va fi și o perioadă foarte interesantă și luminoasă în viața personală a celor singuri și, datorită dispoziției romantice, puteți întâlni dragostea. Cu toate acestea, ar trebui să vă amintiți că sentimentele se pot aprinde deodat, dar vor fi instabile și pot fi uitate rapid. De asemenea, crește probabilitatea de a restabili o conexiune romantică veche, nesănătoasă.

În familie, veți încerca să faceți tot posibilul pentru a mulțumi părinților, partenerului, pentru a avea grijă de copiii și de toți cei care vă sunt dragi. Eforturile nu vor fi în zadar. Drept urmare, veți putea îmbunătăți relațiile cu ceilalți, veți găsi armonie interioară.

Leu

Vin semnale care leagă materialul de informațiile venite din eter, se pare că activitatea și visele voastre interioare devin din ce în ce mai profetice. Vă veți petrece timpul liber pentru a putea crea un proiect care se dezvoltă în timp ce dormiți sau călătorind în natură. Se îndreaptă spre voi idei noi care vă parvin prin intermediul viselor sau al percepțiilor ce nu au fost concepute înainte.

Sunteți pe punctul de a face noi schimbări care pot include aspectul vostru și modul în care alții vă percep. Utilizați acest timp prin izolare, reflecție ori studiul metafizicii. Finalizați ceea ce aveți de finalizat, pentru a face loc la ceea ce va să vină. Nu excludeți variantele și legăturile cu străinătatea, ajutați-i dezinteresat pe cei care chiar au nevoie, iar chestiunile importante la care lucrați să fie cunoscute doar de persoanele de încredere.

Fecioara

Ceea ce se va petrece săptămâna asta va fi influențat inclusiv de poziția și atitudinea voastră, precum și de inconsistența în acțiuni, de schimbarea rapidă a stării de spirit și a opiniei. Ideile noi vor excita imaginația, vă vor transporta chiar pe tărâmul fanteziei, iar partenerii trebuie să vă aducă cu picioarele pe pământ.

Dacă nu țineți cont de opiniile lor, deciziile voastre or să fie rapide și impulsive, putând duce la consecințe neplăcute, la distragerea voastră de la îndatoririle și chestiunile mai importante, în special în prima jumătate de perioadă.

În familie, vor exista o mulțime de situații care pot aduce atât rezultate pozitive, cât și dezamăgire. Tot acolo e posibilă confruntarea cu probleme karmice vechi și obligații neîndeplinite. S-ar putea să fiți nevoiți să-i ajutați pe cei dragi, să aveți grijă de rudele bolnave sau să le rezolvați voi problemele.

Citește horoscopul complet pe Click.ro!

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite