Horoscopul lunii februarie 2024. Dragostea plutește în aer, cine sunt norocoșii. Apar provocări pentru Gemeni

0
Publicat:

Horoscopul lunii februarie vine cu vești bune pentru mulți nativi la capitolul dragoste, însă pentru o zodie se anunță și câștiguri financiare. Gemenii, în schimb, vor fi nevoiți să treacă peste niște neajunsuri care vor apărea în plan personal și profesional, scrie click.ro.

Dragostea plutește în aer pentru mai multe zodii FOTO Shutterstock
Dragostea plutește în aer pentru mai multe zodii FOTO Shutterstock

Berbec

Această lună este o perioadă de calm și de vindecare pentru toată lumea, dar mai ales pentru berbeci. Chiron, cunoscut ca vindecătorul cerului nopții, se aliniază cu Nodul Nord pe 19 februarie în semnul tău. Deoarece Nodul Nord este asociat cu găsirea scopului tău spiritual, acest lucru înseamnă că este posibil să poți avea grijă de tine într-un mod care nu ar fi fost posibil anterior. 

Taur

Te vei simți neliniștit în această lună. Marte și Venus te vor propulsa înainte atât în viața profesională, cât și în cea sentimentală, dar nu uita să te relaxezi. Bogăția și dragostea vor veni la tine atâta timp cât ești deschis la ele. Încearcă să practici niște exerciții de respirație pentru a-ți calma mintea dacă simți că se precipită.

Gemeni

Această lună ar putea fi un pic mai dificilă pentru tine. Vei dori să faci lucruri din mers, dar este posibil să te simți împotmolit de obligațiile personale și profesionale. Vestea bună este că lucrurile se vor îndrepta pentru tine în a doua jumătate a lunii. Sprijină-te pe prietenii și familia ta, mai ales până la Luna plină în Fecioară, pe 24 februarie, când poți scăpa de o greutate de pe umeri. 

Rac

Apleacă-te asupra perspectivelor unice și noi pe care le aduce sezonul Vărsătorului. Vei descoperi că te poți exprima cu o creativitate și o încredere reînnoită, mai ales în preajma Lunii noi în Vărsător din 9 februarie. Inspirația este peste tot în jurul tău.

Leu 

Vei simți cum creativitatea și încrederea ta se aprind luna aceasta. Un pic de timp singur poate fi de ajutor, totuși, mai ales în această perioadă. Ia o pauză de la weekend-urile sociale obișnuite și ia în considerare o excursie într-un loc liniștit pentru a petrece puțin timp singur sau în particular cu o persoană specială din viața ta, de care ai mare nevoie.

Fecioară

Știm cât de mult îți place să ai dreptate și să fii la curent cu tot ce se întâmplă, dar sezonul Vărsătorului aduce ceva mister și spontaneitate în viața ta. S-ar putea chiar să simți că incertitudinea este surprinzător de atrăgătoare pentru tine în această lună. În plus, există o lună plină în semnul tău pe 24 februarie, ceea ce îți va permite să vezi lucrurile cu claritate. 

Citește articolul complet pe click.ro

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite