Horoscop săptămânal 17-23 iunie. Care sunt zodiile care ar putea avea ghinion săptămâna aceasta

0
Publicat:

Horoscopul săptămânii pentru perioada 17-23 iunie este realizat de astrologul Click, Lorina, și vine cu predicții complete pentru toate zodiile.

Horoscopul săptămânii 17-23 iunie Foto Shutterstock
Horoscopul săptămânii 17-23 iunie Foto Shutterstock

Berbec

Aveți cele mai multe astre activând în zona estică a cercului vostru zodiacal, iar ele vă aduc forțe proaspete, oferindu-vă o explozie uriașă de curaj. Preluați așadar inițiativa și rulați mingea care e în curtea voastră. Exprimați-vă dorințele profesionale și susțineți ceea ce vreți pe mai departe.

Un proiect gândit sau la care lucrați ar putea ajunge acum la un punct de cotitură important. Sau ceva se finalizează în următoarele luni, pentru a face loc unui alt ciclu pe termen lung. Care e cheia perioadei? Să nu mai așteptați permisiunea cuiva sau un "semn"de confirmare, ci să inaintați cu propriile puteri!

Și totuși acest moment astral vă face destul de vulnerabili, apar schimbări frecvente de dispoziție, evenimentele din jur vă pot afecta atitudinea mai mult decât de obicei deoarece există tendința de a personaliza exagerat tot ce se petrece în jurul vostru, mai ales în relația cu șefii.

Taur

Situațiile care apar vor necesita măsuri radicale, reconsiderare de poziție, de comportament. Voința, maturitatea spirituală ajută să faceți față tuturor dificultăților, să deveniți mai înțelepți, mai maturi și liberi să puneți lucrurile în ordine.

Apoi, veți avea patroni influenți, mentori înțelepți care vor ajuta să alegeți poziția potrivită, astfel încât în parteneriate să deveniți lideri cu capacitatea de a dicta condiții, ceea ce va contribui la ducerea relației la un nivel superior.

În ceea ce privește relațiile cu cei dragi, nu există probleme grave neprevăzute. Puteți renunța cu ușurință la obiceiul de a le conduce pe toate, acceptând luarea în considerare a părerii celor care vă sunt dragi.

În domeniul profesional, cooperarea cu partenerii și promovarea ideilor sale originale vor fi o prioritate.

Spre finalul săptămânii situația se poate schimba și poate aduce o serie de probleme, intrigi sau rivalități neașteptate.

Gemeni

Este un moment favorabil pentru călătorii pe distanțe lungi, pentru lărgirea orizontului și realizarea oportunităților ratate, pentru educația superioară. Toate acestea vor permite să compensați pierderile financiare sau psiho-emoționale apărute la locul de muncă și în familie.

Nu ar trebui să mizați pe noroc, nu ar trebui să forțați evenimente. Aceea va fi o perioadă de așteptare și înțelegere a ceea ce se întâmplă. Gândiți-vă la modul în care vă puteți îmbunătăți situația, atrage atenția șefului și câștiga respectul colegilor. Nu veți avea timp să vă odihniți, va trebui să oferiți tot ce este mai bun nu numai în domeniul profesional, ci și în domeniul sănătății. Nu-l ignorați pe acesta din urmă, dar nu lăsați nici ocazia de a vă îmbunătăți situația financiară, consolidându-vă poziția la locul de muncă. La orizont, vor apărea nu una, ci mai multe șanse de a ajunge la un nou nivel ca specialist într-un anumit domeniu.

Rac

În continuare, legăturile sociale se vor întări, ceea ce vă va ajuta să promovați în mod activ propriile descoperiri la un nivel superior, eventual să puteți lua o poziție mai înaltă în viața politică sau publică a societății. Succesul și abilitățile organizatorice bune vor contribui la consolidarea autorității și a statutului social.

În ceea ce privește starea emoțională, amenințarea constă în conflicte frecvente cu cei dragi și cu alții în general. Totul este din vina obiceiurilor de a prelua rolul de lider în toate, indiferent de părerea altora. Trebuie să lucrați din greu și să canalizați energia disponibilă în direcția corectă. Exercițiul fizic moderat regulat este o idee bună.

Financiar, există risc la operațiunile speculative, jocurile de noroc, divertisment. Dar se va clarifica situația și veți lua măsurile corecte. Mintea subconștientă poate dezvălui ceea ce era ascuns - amintiri, credințe. Este timpul ca terapia să vă deschidă ochii la ceea ce vă împiedică. În acest moment, visele pot fi foarte vii.

Leu

Pe 19 sau 20 iunie,puteți culege roadele unui plan de economii, a valorificării unui talent și poate fi o victorie sau poate fi un eșec. Este posibil să gândiți să plecați de la un loc de muncă, dar să căutați noi modalități de a face bani. Este posibil să aveți probleme cu banii imprumutați, să munciți din greu pentru bani, să faceți cheltuieli neprevazute care să vă destabilizeze din punct de vedere financiar.

Este cu siguranță o perioadă in care lucrurile materiale au o mare importanță pentru voi, în care puteți conștientiza anumite lecții in privința banilor, a posesiunilor, a valorilor personale. Poate fi un timp al deciziilor financiare importante, puteți obține o mărire de salariu, puteți încerca să vă găsiți un loc de muncă mai bine plătit, apar noi oportunități de câștig personal sau va fi pusă în discuție chiar stima personală.

Din toate aceste considerente, starea de spirit se va schimba destul de rapid. Dacă nu doriți să suferiți de tristețea și apăsarea unor evenimente ce e posibil să vină, atunci controlați-vă emoțiile. Nu trebuie să disperați pentru că universul promite noi intâlniri cu oameni care vă vor ajuta in carieră.

Fecioara

Toate drumurile duc către un subiect comun din conversațiile purtate acum și anume cel financiar. Aveți idei pe care le țineți ascunse deocamdată, nu le găsiți încă modalitatea de concretizare, iar cei dragi încep să devină curioși.Apare nevoia de explicații, de argumentare logică și de a apela la rațiune și calm.

Dar pentru asta va fi necesar să dați multe telefoane, să vizitați pe unii din apropiați și să prezentați situația în care vă aflați. Poate nu e chiar rău să schimbați puțin propria atitudine, în ideea de a nu vă simți obligat să dați acele răspunsuri la toate întrebările care apar acum, ci să mai amânați diplomat unele discuții care par să vă plictisească și să vă obosească mai mult decât ar fi necesar.

Nu lăsați nesupravegheat serviciul curent pentru că vă puteți trezi cu animozități apărute din senin iar dacă nu sunt decongestionate de la început, o să se ajungă la tensiuni cu colegii. Altul vă solicită la rândul lui atenție, fie pentru el însuși, fie pentru cineva din familia sa. Fiți înțelegător.

Citește pe Click.ro horoscopul complet pentru săptămâna 17-23 iunie

HoroscopPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite