Ei sunt mincinoșii zodiacului. Unul dintre acești nativi minte cum respiră

0
Publicat:

Persoanele din anumite semne zodiacale au tendința de a minți foarte mult, fie cu rea intenție, pentru a-și atinge interesul, fie pentru a-și proteja imaginea sau o persoană dragă.

Pentru unele semne zodiacele, minciuna este înnăscută FOTO Shutterstock
Pentru unele semne zodiacele, minciuna este înnăscută FOTO Shutterstock

În fiecare zodie există persoane oneste și persoane care denaturează adevărul. Unii mint pentru a-și atinge scopurile, alții nici măcar nu o fac voit, ci doar de dragul de a mai adăuga câteva nuanţe poveştii sau pentru a-i oferi o notă mai interesantă.

Astfel, există unele trăsături sau comportamente care ar putea fi asociate cu anumite semne zodiacale. În ceea ce privește mincinoșii, în general, zodiile care sunt asociate cu astfel de comportamente sunt cele care au tendința de a fi manipulatoare, de a denatura adevărul sau de a-și crea o imagine falsă.

Iată în ce zodii îi găsim pe mincinoșii zodiacului

4. Rac

Racul este un mincinos, dar spre deosebire de alte semne zodiacale nu minte pentru a obține un avantaj, iar minciunile lui nu sunt menite să-i rănească pe cei din jur. În ceea ce-i privește pe acești nativi este mai mult vorba de exagerare și incapacitatea lor de a vedea versiunea adevărată a evenimentelor. Totodată, uneori nu doresc să spună adevărul tocmai pentru a proteja persoanele dragi.

3. Gemeni

Gemenii au o natură duală și sunt adesea considerați ca având o inclinație spre minciună. Acești nativi pot fi convingători și persuasivi, dar și manipulatori și înclinați să ascundă adevărul. Mercur guvernează semnul zodiacal Gemeni, iar acești nativi, la fel ca simbolul lor, au două fețe. Ei mint pentru a proteja o imagine, un anumit statut social, însă pe de altă parte, se asigură că obiceiul lor de a minți nu rănește pe nimeni. Totuși, Gemenii mint foarte mult, chiar dacă, aparent, minciunile lor sunt nevinovate.

2. Balanță

Combinația de șarm și manipulare face ca unele Balanțe să devină mari mincinoși. Mint pentru a scăpa de necazuri, mint pentru ca lucrurile să arate mai bine decât în realitate și mint pentru a obține ceea ce își doresc. Și, de multe ori, mint din diplomație, deoarece vor să evite conflictele de orice fel.

1. Scorpion

Scorpionul excelează în minciună și minte în moduri cu care niciun alt semn nu poate rivaliza. Practic, acest nativ minte cum respiră. Sunt atât de buni la mințit, încât chiar și lor le este greu să distingă realitatea de ficțiune după un timp. Planeta Marte le guvernează semnul zodiacal, ceea ce le oferă încredere că vor scăpa fără să fie descoperiți. Scorpionii nu se feresc să mintă pentru a impresiona oamenii de care au nevoie și pentru a obține un avantaj sau un câștig. Se poate spune că Scorpionul se numără printre semnele zodiacale care mint cel mai mult, iar minciunile lor rănesc uneori profund oamenii.

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite