Ce ne rezervă astrele în perioada 8-12 iulie. Unii nativi trec prin perioade de depresie, alții au parte de schimbări profesionale

0
Publicat:

Astrologul Click!, Lorina, a realizat predicțiile complete pentru fiecare semn zodiacal. Unii nativi trec printr-o perioadă de depresie, unii trec printr-o perioadă financiară bună, în timp ce alții au nevoie de o călătorie și de relaxare.

Predicțiile complete pentru fiecare zodie FOTO: Arhiva
Predicțiile complete pentru fiecare zodie FOTO: Arhiva

Berbec: Direcțiile principale spre care sa vă canalizați energia sunt afacerile, sănătatea, educația copiilor mici sau sprijinirea adulților din familie.

Sunt posibile litigii la domiciliu, cu personal angajat,precum și cu partenerii de afaceri. În relație probabil că a existat o criză. Manifestările brutale ale libertății precum și plictiseala în cuplu, din cauza căreia parcă ați dori să mai cunoașteți și alți noi parteneri, pot fi însoțite de argumente, de iritări și poate de lacune.

Cei singuri, ar putea întâlni o persoană care să le schimbe viața personală. Noi relații se pot lega pe neașteptate, dar nu vor fi rezistente și foarte fiabile in timp. Acestea pot fi trecătoare, cu persoane care se grăbesc în viața voastră ca o cometă, însă dispar brusc, la fel de repede, lăsând o amprentă de neșters.

Profesional, vă bazați pe niște promisiuni ale altora, care se pot împlini sau nu.

Taur: Un rol important în viața voastră îl vor juca femeile din cel mai apropiat cerc de dumneavoastră. Vă acordați asistență reciprocă, efectuați călătorii comune, faceți afaceri împreună, urmând ca aceste persoane apropiate să meargă alături de voi o bună bucată de timp. În aceeași măsură însă, va fi nevoie să acordați voi sprijin unor verișori ori surorilor voastre. Accentuați comunicarea cu copiii, axați-vă pe talente și pe munca creativă, căci toate aceste activități vă vor face viața mai strălucitoare și mai interesantă.

Relațiile cu unele rude sunt mult mai active, dar comunicarea nu-i ușoară. Este posibilă o întoarcere la nemulțumiri vechi, veți afla ceva despre aceste rude sau, din contră, rudele voastre vor primi informații nu prea plăcute despre voi. Toate acestea vor duce la unele conflicte.

Gemeni: Nu totul are nevoie de o listă cu avantaje și dezavantaje pentru a lua o hotărâre finală. Câteodată este nevoie de spontaneitate și să vă dați voie să spuneți clar și răspicat dorința reală din interior, fără să vă gândiți prea mult la reacțiile partenerului sau cum ar fi dacă alegeți varianta cealaltă.

Modul de a decide este transformat și astfel se mai pot modifica și anumite principii de viață. Partenerul sau asociații se vor alinia surprinzător de repede și vă vor confirma decizia voastră, întărind convingerea că este momentul să fiți mai puțin în dubiu și să renunțați la stările de nehotărâre. Este însă important să vă asumați riscurile și să vă calculați pașii.

Banii pot veni din mai multe surse, unele ceva mai neclare, dar aveți tendința de a-i cheltui pe mofturile copiilor voștri.

Spre finalul săptămânii, vă puteți face planuri de a vă dezvolta și axa pe partea creativă, pentru că aveți în minte ideea de a valorifica potențialul.

Rac: Așteptați-vă în acest week-end la provocări care să vă irite ori pe care să le percepeți ca atac la persoană. Chiar și atunci când ele sunt nedrepte, vă sfătuiesc să nu le dați curs, acceptați situațiile așa cum vin, căci nu vor dura o eternitate. Nu are sens o complicare de lucruri ori o risipă aiurea de energie. Învățați să vă controlați și să gândiți înainte de a vorbi, cumpănind avantaje și dezavantaje dacă vă ambalați prea tare. Abia din a doua jumătate a săptămânii o să înțelegeți mai clar de ce v-am sfătuit așa.

Aveți grijă de voi, de moralitatea voastră, de banii voștri și de aparițiile în public! Se pare că ochiul din umbră vă studiază pentru a se hotărî dacă vă acordă sau nu sprijin și credit pe viitor. Soarele va continua să aibă un efect stabilizator asupra voastră. Oricâtă muncă e necesară, vor veni și recompensele mai târziu.

Leu: Vă bucurați de oportunitatea de a călători online, în special în scop de dezvoltare. Fie personal și spiritual, fie profesional. Trebuie să fiți atenți și să alegeți bine, ce e potrivit, căci unele din aceste deplasări virtuale vă sporesc și cheltuielile și consumul de energie și nevoia de justificare a timpului petrecut pe calculator, în defavoarea copiilor. E benefic să profitați de lecțiile la care participați, să învățați și să aplicați imediat tehnicile propuse de oamenii pe care îi cunoașteți acum sau care reapar în viața voastră ca profesori.

Puteți cheltui suplimentar pentru a avea acces la ședințe individuale cu anumiți maeștri, de a colabora personal cu ei, dar veți rămâne cu amintiri extrem de frumoase, cu o stare de armonie și mulțumire uriașe și cu experiențe pe care nu le veți uita prea repede. Partea negativă a acestei perioade apare de la cei din jur care nu privesc cu ochi buni reușitele de care vă bucurați. Indicat ar fi să nu povestiți tot deodată, să împărtășiți treptat, pe parcurs și când apare ocazia să folosiți ceva din ce ați învățat. 

Fecioara: Aveți o perioadă de luptă, acțiune, dar și depresie și anxietate. În ultimele variante chiar nu e cazul să disperați, pentru că oricând se poate ivi o variantă de a rezolva sarcinile dificile. Dacă la început, negocierile ar putea eșua, o să primiți apoi ajutor astral să depașiți dificultățile. Dacă acționați cu sinceritate, o să reușiți în tot ce vă propuneți și în afaceri și la job și în dragoste. Luați așadar taurul de coarne și deveniți mai activi!

Unii vor fi nevoiți să își apere interesele în fața rudelor sau a foștilor, vizavi de un proces de partaj sau de moștenire. Gândiți-vă în avans strategia de comportament și exprimați-vă cu îndrăzneală opinia cu privire la problemele de interes. Acest sfat este valabil și pentru acei reprezentanți ai semnului care sunt implicați în practica consultativă, care participă la proiecte publice sau își prezintă lucrările pentru un concurs.

Balanța: Gândul vă zboară către relaxare și odihnă. Dar să fie active. Nu vă puteți desprinde de ritmul de muncă dar acum, cu cât vă forțați mai mult, cu atât se pare că și lucrurile se încăpățânează să iasă cu totul altfel decât vă doriți. Deși e dificilă ideea de acceptare și de adaptare la ritmul de rezolvare a situațiilor, e totuși optimă și vă scutește de mult timp și efort fizic cheltuite cam fără rost. Conștientizați că vă enervați, simțiți schimbările și din corpul fizic, vă crește tensiunea, digestia e dată peste cap și, în plus, există risc să apară accidentări din grabă sau epuizare.

Horoscopul integral în puteți citi în Click! 

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite