Horoscop zilnic, 26 martie 2015: Fecioarele nu ţin cont de sfaturile celor din jur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop zilnic, 26 martie 2015. FOTO Fotolia
Horoscop zilnic, 26 martie 2015. FOTO Fotolia

O zi cu schimbări de program importante pentru nativii din Berbec şi cu regrete pentru Fecioare, dar şi o zi în care speranţele Balanţelor prind aripi.

Horoscop zilnic, 26 martie 2015: Berbecii vor să fie remarcaţi

O întâlnire neaşteptată provoacă schimbări importante în programul dumneavoastră. După-amiază, e posibil să vă certaţi cu cei care aşteaptă să daţi cel puţin un telefon. Vă place să creaţi situaţii din care să reiasă cât de importanţi sunteţi şi să se vadă că aveţi toate şansele de partea dv.

Taur

O discuţie amicală se termină cu o încriminare greu de suportat, de care însă oricum sunteţi decis să nu ţineţi seamă. După-amiază, vorbiţi prea mult şi acuzaţi persoanele din anturaj (inclusiv vecinii), fără a avea dovezi. Onestitatea vă este pusă la îndoială, dar nu vă mai pasă.

Gemeni

Veştile pe care le primiţi se referă la noi posibilităţi de câştig, numai că încă nu sunteţi pe deplin refăcut. Mai aveţi nevoie de o pauză de refacere. Cei înţelepţi au ocazia să facă o călătorie aşa cum visează de mult timp. Vă apăraţi cu vehemenţă, chiar dacă sunteţi vinovaţi.

Rac

Nu semnaţi acte şi nu luaţi decizii importante, mai ales la orele amiezii! Cineva din anturaj vă dă informaţii false pentru a vă încurca, dar nu are nicio şansă. Sunteţi din ce în ce mai puternici prin susţinerea pe care o primiţi mai ales din partea celor din anturajul profesional.

Leu

Strângeţi bani pentru un fel de excursie şi vă minunaţi cât de repede îi cheltuiţi pe toţi. După-amiază, este necesar ca înainte de toate să vă respectaţi promisiunile făcute amicilor. Primiţi bani mai mulţi decât vă aşteptaţi, iar seara faceţi multe „investiţii” după pofta inimii.

Horoscop zilnic, 26 martie 2015: Fecioarele refuză sfaturile

Faceţi o schimbare de mică anvergură, dar care are efecte mari (probabil vă schimbaţi look-ul sau renunţaţi la unii parteneri de „afaceri”). Nu acceptaţi sfaturi importante şi ulterior regretaţi. Reuşiţi să primiţi un „atestat” care până acum v-a fost refuzat în repetate rânduri.

Balanţă

Staţi la taifas cu un amic, tocmai când aveţi mai multă treabă. Îi dezamăgiţi pe cei care au avut încredere în dv. şi v-au dat misiuni importante. Toate speranţele dv. cele mai bune prind viaţă şi vă simţiţi datori să le atrageţi atenţia celor din familie că aţi avut iar dreptate.

Scorpion

Ocupaţi-vă mai mult de familie! Ştiţi foarte bine că reproşurile pe care le primiţi sunt îndreptăţite, dar vă încăpăţânaţi să nu schimbaţi nimic în atitudinea dv. După-amiază, apar persoane noi, total necunoscute, care vă atrag atenţia într-o manieră originală, prea interesată.

Săgetător

Culcaţi-vă mai devreme, dacă vreţi să faceţi faţă noilor dv. obligaţii profesionale! Este necesar să vă adaptaţi unui program diferit, iar dv. vă consideraţi parcă încă în concediu. După-amiază, se risipesc toate neşansele, iar falşii prieteni sunt în sfârşit demascaţi de rudele dv.

Horoscop zilnic, 26 martie 2015: Capricornii se dedică profesiei

Primiţi o invitaţie care presupune să lipsiţi de la serviciu. Cum nu puteţi să împăcaţi pe toată lumea, veţi renunţa la ce vă face plăcere şi veţi munci. Seara, vă valorificaţi capacităţile personalităţii dv. şi vă simţiţi mari oratori, capabili să convingeţi de orice pe oricine.

Vărsător

Analizaţi cu atenţie propunerile pe care le primiţi de la prieteni. Dacă este amestecată şi o rudă apropiată, este bine să vă retrageţi. Invitaţiile vă împing să renunţaţi la program. Cunoaşteţi persoane originale care doresc să se implice în relaţii sentimentale de lungă durată.

Peşti

Nu vă mai înţelegeţi prea bine cu amicii. Bârfele vă enervează (mai ales că sunteţi în centrul atenţiei anturajului). Nu uitaţi că şi dv. sunteţi uneori cam prea arţăgos! Veţi primi recompense importante, exact când veţi crede că nu mai aveţi nevoie de nimic pentru a fi fericiţi.

Horoscop realizat de Tina Rizea

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite