Horoscop zilnic, 25 martie 2016. Berbecii primesc veşti bune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 25 martie 2016. Berbecii nu sunt impresionaţi de veştile bune pe care le primesc, în timp ce nativii din zodia Rac sunt chinuiţi de secretele ţinute mult prea mult timp.

Horoscop zilnic, 25 martie 2016. Berbecii primesc veşti bune

Cei ce sunt căsătoriţi au bucurii deosebite seara şi dimineaţa. Ceilalţi nativi se vor mulţumi cu plata unor datorii după-amiază şi cu o întâlnire amoroasă neprogramată. Veştile primite sunt mai mult decât optimiste, dar nu te impresionează mai deloc.

Taur

Ţi se oferă noi şanse de a câştiga mulţi bani, mai ales în sectoarele pe care le cunoşti şi constituie deja un fel de hobby-uri pentru tine. Consideri că ai nevoie de o mică pauză recreativă şi pui la cale, cu meticulozitate, o petrecere în familie!

Gemeni

Cu toate că nu te poţi plânge de câştigurile din ultima perioadă (iar ideile şi propunerile pentru noi câştiguri nu îţi lipsesc), nu eşti deloc mulţumit. După-amiază, veşti despre rude bolnave. Cei dragi încearcă întâi să te liniştească, apoi renunţă.

Horoscop zilnic, 25 martie 2016. Racii sunt chinuiţi de secrete


Nu vrei să mai păstrezi secrete acele revolte interioare ce te „bântuie” continuu de aproape o săptămână şi iei atitudine împotriva şefilor direcţi într-un moment total nepotrivit. După-amiază, eşti considerat totuşi de către prieteni un fel de martir.

Leu

Doreşti să îţi schimbi total viaţa şi, foarte curând, descoperi că nu ai fi deloc mulţumit dacă ai reuşi să îţi pui toate intenţiile în practică. După-amiază, ai surpriza de a fi refuzat şi de persoana iubită, fără a ţi se oferi motive. Apar complexe.

Fecioară

Eşti împiedicat să îţi spui părerea la o şedinţă importantă şi nu este exclus să faci tot posibilul pentru a-ţi exprima frustrarea. Din fericire, acasă, familia te încurajează. Seara, te preocupă organizarea unei întâlniri cu rudele foarte apropiate.

Balanţă

Nu poţi încă să le dezvălui o relaţie sentimentală rudelor şi prietenilor şi, în plus, nu ai încredere suficientă nici în persoana iubită. Găseşti seara soluţii foarte originale, dar evazive şi amâni rezolvarea problemei pentru zilele de concediu.

Scorpion

O întâlnire neaşteptată provoacă schimbări importante în programul tău. E posibil să te cerţi cu cei ce aşteaptă să le dai cel puţin un telefon. După-amiază, apar din nou conflicte, din cauza indeciziei referitoare la alegerea programului de week-end.

Săgetător

O discuţie amicală se termină cu o ameninţare greu de suportat, de care oricum eşti decis să nu ţii deloc seamă. Drumuri neaşteptate, dar după-amiază  târziu, familia e reunită şi fericită, gata să organizeze o petrecere pentru cineva foarte iubit.

Horoscop zilnic, 25 martie 2016. Capricornii sunt aspri cu colaboratorii apropiaţi

Eşti foarte dur cu colaboratorii apropiaţi, mai ales dacă îţi sunt rude prin alianţă. După ce te cerţi, îţi pare foarte rău, dar situaţia nu se poate îndrepta numai cu câteva vorbe bune, aşa că încerci să cumperi un cadou valoros şi „rectificativ”.

Vărsător

Ai răbdare cu toată lumea şi nu le mai reproşezi celor dragi că nu fac nimic pentru a te ajuta. Ai însă din nou necazuri din cauza copiilor ori din pricina încăpăţânării partenerului, dar programezi o întâlnire cu amicii şi viaţa redevine plăcută.

Peşti

Primeşti o importantă sumă de bani cu care nu ştii ce să faci mai întâi. Ai atât de multe planuri, încât cu greu te decizi că lista iniţială e totuşi cea mai bună. Pui la cale cu persoana iubită o deplasare relaxantă, care nu va avea însă niciodată loc.

Horoscop realizat de Tina Rizea.
 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite