Horoscop zilnic, 23 martie 2015: Racul îşi face prieteni noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 23 martie 2015. Pentru cei mai mulţi dintre nativi, relaţiile de familie sunt înfloritoare, dar mai sunt şi excepţii.

Horoscop zilnic, 23 martie 2015: Berbecul neglijează persoana iubită

Vă grăbiţi din cale afară cu pregătirile unei „excursii”. Familia de-abia aşteaptă să greşiţi pentru a vă acuza. Descoperiţi că multă încredere nici în rude nu puteţi avea. Aroganţa manifestată întreaga zi e periculoasă şi în relaţiile cu persoana iubită, care se simte neglijată.

Taur

Cooperaţi cu noii colegi destul de bine şi descoperiţi că la serviciu atmosfera poate fi distractivă. Pentru moment, e de preferat să păstraţi şi contractele vechi. Există posibilitatea să vă faceţi iluzii şi să fiţi nevoit să reveniţi asupra unor decizii care păreau foarte sigure.

Gemeni

Sunteţi obligat să daţi un răspuns cât mai rapid la propunerea care vi se face de dimineaţă de către amici. Aveţi contraargumente, dar nimeni nu vrea să vă asculte. După-amiază, descoperiţi că aveţi nevoie de susţinere şi că nimeni nu este mai potrivit decât o rudă prin alianţă.

Rac

Vă faceţi prieteni noi, dar încă îi mai regretaţi pe cei vechi. Probabil că aţi realizat totuşi că doreau să vă vadă mult mai atent la propria activitate. Optimismul dumneavastră pare din ce în ce mai ciudat pentru cei din anturaj. Li s-ar părea normal să clacaţi în noile condiţii de viaţă.

Horoscop zilnic, 23 martie 2015: Leul munceşte din greu

După-amiază, beneficiaţi de ajutor, chiar dacă nu îl cereţi nimănui. La încheierea activităţilor, ar fi de preferat să le mulţumiţi celor cu care aţi muncit din greu întreaga zi. Seara, se normalizează pe neaşteptate relaţiile cu rudele apropiate şi cu partenerii de „afaceri”.

Fecioară

Reveniţi din nou asupra unor decizii, dar nu rezolvaţi nimic până nu vă cereţi scuze. Persoanele implicate au suferit îndeajuns. Asperităţile din comportamentul dumneavastră tind să dispară şi vor exista situaţii în care cei ce vă cunosc să se mire când vă vor surprinde cerându-vă iertare.

Balanţă

Evenimentele petrecute ieri încă vă afectează. E de preferat să vă păstraţi demnitatea şi să vă continuaţi programul de lucru după cum se aşteaptă şefii. Faptul că sunteţi mai originali decât până acum nu vă e de folos în toate ocaziile, însă vă face interesanţi faţă de sexul opus.

Horoscop zilnic, 23 martie 2015: Scorpionul îşi achită datoriile morale faţă de cei dragi

Vă rezolvaţi toate problemele familiale, dar într-un manieră ieşită din comun. Consideraţi că aveţi încă datorii morale, pe care ar fi bine să nu le uitaţi din nou. Sunteţi susţinut moral de partenerii de viaţă şi de părinţi, aşa că vă veţi simţi puternici, chiar indestructibili.

Săgetător

Riguros şi foarte perseverent, îi uimiţi pe cei din anturaj şi din familie. Această schimbare trebuie să dureze, dacă doriţi să fiţi susţinut în continuare. Sunt avantajaţi mai ales cei care creează opere de artă. Inventivitatea de care daţi dovadă este accentuată de inspiraţie.

Capricorn

Sunteţi ameninţat de acei „prieteni” pe care până acum aţi ştiut cum să-i ţineţi la frâu. Este de preferat să faceţi schimbări doar în viaţa dv. profesională. După-amiază, comunicarea este foarte bună, deşi un pic cam prea critică, dacă sunt implicate şi persoane mult mai tinere.

Horoscop zilnic, 23 martie 2015: Vărsătorul sare în ajutor celor care îl critică

Vă cheltuiţi banii şi resursele de energie pentru a le da ajutor celor care v-au criticat de câte ori au avut ocazia. Nu veţi regreta din motive de neînţeles. După-amiază, restricţiile se manifestă asupra posibilităţilor de a vă deplasa exact în momentul în care doriţi să plecaţi.

Peşti

Membrii familiei dumneavastră nu vă ies nici azi din cuvânt, dar prietenii vă invidiază şi vă bârfesc. Vă decideţi să vă luaţi revanşa şi îi „atacaţi” pe cei care v-au criticat. Starea de sănătate nu vă permite să faceţi în această zi mai nimic important (posibile crize biliare sau renale).

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite