Horoscop zilnic, 21 martie 2016. Leii primesc ajutor fără să-l solicite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop zilnic, 21 martie 2016. FOTO Arhiva
Horoscop zilnic, 21 martie 2016. FOTO Arhiva

Horoscop zilnic, 21 martie 2016. Leii au parte de o zi bună, în care li se sare în ajutor chiar dacă nu cer acest lucru, în timp ce Capricornii se simt ameninţaţi de persoane pe care au reuşit să le ţină în frâu până acum.

Horoscop zilnic, 21 martie 2016. Berbecii îşi neglijează partenerul de viaţă

Vă grăbiţi din cale afară cu pregătirile unei „excursii”! Familia de abia aşteaptă să greşiţi pentru a vă acuza. Descoperiţi că multă încredere nici în amici nu puteţi avea. Aroganţa manifestată întreaga zi e periculoasă şi în relaţiile cu persoana iubită, care se simte neglijată.

Taur
Sunteţi obligat să daţi un răspuns cât mai rapid la propunerea care vi se face de dimineaţă de către amici. Aveţi contraargumente, dar nimeni nu vrea să vă asculte. După-amiază, descoperiţi că aveţi nevoie de susţinere şi că nimeni nu este mai potrivit decât o rudă prin alianţă.

Gemeni
Cooperaţi cu noii colegi destul de bine şi descoperiţi că la serviciu atmosfera poate fi distractivă. Pentru moment, e de preferat să păstraţi şi contractele vechi. Există posibilitatea să vă faceţi iluzii şi să fiţi nevoit să reveniţi asupra unor decizii care păreau foarte sigure.

Rac
Vă faceţi prieteni noi, dar încă îi mai regretaţi pe cei vechi. Probabil că aţi realizat totuşi că doreau să vă vadă mult mai atent la propria activitate. Optimismul dv. pare din ce în ce mai ciudat pentru cei din anturaj. Li s-ar părea normal să clacaţi în noile condiţii de viaţă.

Horoscop zilnic, 21 martie 2016. Leii primesc ajutor fără să-l solicite

După-amiază, beneficiaţi de ajutor, chiar dacă nu îl cereţi nimănui. La încheierea activităţilor, ar fi de preferat să le mulţumiţi celor cu care aţi muncit din greu întreaga zi. Seara, se normalizează pe neaşteptate relaţiile cu rudele apropiate şi cu partenerii dv. de „afaceri”.

Fecioară
Reveniţi din nou asupra unor decizii, dar nu rezolvaţi nimic până nu vă cereţi scuze. Persoanele implicate au suferit îndeajuns. Asperităţile din comportamentul dv. tind să dispară şi vor exista situaţii în care cei ce vă cunosc să se mire când vă vor surprinde cerându-vă iertare.

Balanţă
Evenimentele petrecute ieri încă vă afectează. E de preferat să vă păstraţi demnitatea şi să vă continuaţi programul de lucru după cum se aşteaptă şefii. Faptul că sunteţi mai originali decât până acum nu vă e de folos în toate ocaziile, însă vă face interesanţi faţă de sexul opus.

Scorpion
Vă rezolvaţi toate problemele familiale, dar într-un manieră ieşită din comun. Consideraţi că aveţi încă datorii morale, pe care ar fi bine să nu le uitaţi din nou. Sunteţi susţinut moral de partenerii de viaţă şi de părinţi, aşa că vă veţi simţi puternici, chiar indestructibili.

Săgetător
Riguros şi foarte perseverent, îi uimiţi pe cei din anturaj şi din familie. Această schimbare trebuie să dureze, dacă doriţi să fiţi susţinut în continuare. Sunt avantajaţi mai ales cei care creează opere de artă. Inventivitatea de care daţi dovadă este accentuată de inspiraţie.

Horoscop zilnic, 21 martie 2016. Capricornii sunt ameninţaţi 

Sunteţi ameninţat de acei „prieteni” pe care până acum aţi ştiut cum să-i ţineţi la frâu. Este de preferat să faceţi schimbări doar în viaţa dv. profesională. După-amiază, comunicarea este foarte bună, deşi un pic cam prea critică, dacă sunt implicate şi persoane mult mai tinere.

Vărsător
Vă cheltuiţi banii şi resursele de energie pentru a le da ajutor celor care v-au criticat de câte ori au avut ocazia. Nu veţi regreta din motive de neînţeles. După-amiază, restricţiile se manifestă asupra posibilităţilor de a vă deplasa exact în momentul în care doriţi să plecaţi.

Peşti
Membrii familiei dv. nu vă ies nici azi din cuvânt, dar prietenii vă invidiază şi vă bârfesc. Vă decideţi să vă luaţi revanşa şi îi „atacaţi” pe cei care v-au criticat. Starea de sănătate nu vă permite să faceţi în această zi mai nimic important (posibile crize biliare sau renale).

Horoscop realizat de Tina Rizea.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite