Horoscop zilnic, 15 ianuarie 2016. Taurii nu recunosc cu niciun chip că au greşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop zilnic, 15 ianuarie 2016. FOTO Arhiva
Horoscop zilnic, 15 ianuarie 2016. FOTO Arhiva

Horoscop zilnic, 15 ianuarie 2016. Taurii au un comportament despotic şi fac greşeli pe care nu le recunosc în faţa celorlalţi, iar Racii îşi judecă mult prea aspru membrii familiei.

Berbec

Nu te poţi detaşa de impresiile negative pe care ţi le-au făcut unele persoane din anturaj. Revii la analizarea comportamentului lor din dorinţa de a le deschide ochii şi rudelor prin alianţă. Seara, dorinţa de a deveni liderul tuturor iese la iveală.

Horoscop zilnic, 15 ianuarie 2016. Taurii nu recunosc cu niciun chip că au greşit

Nu vrei să renunţi la plăcerea de a comanda nici măcar acasă. Toate planurile tale financiare au ieşit se pare din nou pe dos. După-amiază, eşti efectiv blocat, dar nu vrei să ceri ajutorul nimănui şi nu recunoşti cu niciun chip că ai greşit din nou.

Gemeni

Vrei să faci multe şi nu reuşeşti mai nimic. Apar din senin tot felul de obstacole şi eşti decis să te lipseşti de „ajutoarele” binevoitoare! După tensiunile pe care a trebuit să le suporţi şi persoana iubită îţi dovedeşte că e lipsită de afecţiune.

Horoscop zilnic, 15 ianuarie 2016. Racii, la un pas de a ceda nervos

Este foarte posibil să cedezi nervos şi să-ţi  „judeci” prea aspru familia. Cineva drag face prea multe presiuni asupra ta pentru a lua o decizie care o avantajează. După-amiază, afişezi înţelegere şi o aprobi verbal, dar rămâi la părerea personală.

Leu

Speranţele pe care le-ai avut erau desprinse de realitate, dar ai fost şi greşit sfătuit. După-amiază, faci eforturi pentru ca cei din jur să înţeleagă de ce este nevoie să continui să economiseşti. Ţi se pare anormal să tot repeţi aceleaşi lucruri.

Fecioară

Ai posibilitatea de a-ţi îndeplini visele, numai că nu ai bănuit niciodată că va fi nevoie de atât ajutor din afară. Până acum, nu aşteptai sprijin de la nimeni. Persoana iubită nu înţelege darurile cu care o răsfeţi (îţi face nenumărate reproşuri).

Balanţă

Se pare că nu „înţelegi” decât cadourile pe care le poţi evalua în bani. Ai o viziune de ansamblu a ceea ce doreşti să faci în viitor şi nu mai găseşti necesar să îţi cauţi parteneri. Amâni toate întâlnirile, fără să dai niciun fel de explicaţii.

Scorpion

Pui bazele unei noi activităţi din dorinţa de a avea şi o preocupare lucrativă. După-amiază, eşti sfătuit să participi la un proiect pe care îl consideri fără şanse. Seara, o rudă încearcă să te impresioneze pentru a o ajuta la achitarea unor datorii.

Săgetător

Refuzi o colaborare cu amicii nu din răutate, ci pentru că vrei să pui în practică un proiect costisitor. Nu îţi place când refuzi, dar va trebui să accepţi o astfel de situaţie. Seara, porţi lungi discuţii cu scopul de a-i convinge că ai dreptate.

Horoscop zilnic, 15 ianuarie 2016. Capricornii refuză orice fel de sfat

Nu asculţi de nimeni, refuzi orice fel de sfat din orice parte ar veni. Nu vrei decât să te distrezi şi nu ţii cont de proiectele profesionale pe care singur le-ai propus. Faci eforturi imense pentru a obţine ceea ce îţi doreşti. Imprudenţe repetate.

Vărsător

Îi admiri pe cei ce au tot ce vor, dar nu iei în seamă norocul acestora. Vrei-nu vrei, trebuie să ţii cont de solicitările celor care au fost atenţi cu tine în urmă cu ceva timp. Este absolut necesar să-i răsplăteşti pe cei care ţi-au fost de ajutor.

Peşti

Primeşti mesaje importante din partea unor rude apropiate, care te emoţionează şi te conving să pleci la drum lung. După-amiază, contramandezi activităţile planificate, dar uiţi să îţi anunţi amicii. Seara, eşti stresat la maximum de persoana iubită.

Horoscop realizat de Tina Rizea. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite