Horoscop săptămânal 28 iunie - 4 iulie. Gemenii au şansa de a descoperi noi mentori şi persoane demne de admirat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop săptămânal pentru perioada 28 iunie- 4 iulie Foto Shutterstock
Horoscop săptămânal pentru perioada 28 iunie- 4 iulie Foto Shutterstock

Horoscopul săptămânii pentru perioada 28 iunie - 4 iulie 2021 aduce previziuni astrale complete pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânal pentru 28 iunie - 4 iulie 2021 vă spune dacă veţi avea succes în carieră, ce vă aşteaptă din punct de vedere al sănătăţii, cât de bine veţi sta cu banii, dar şi cu dragostea.

Horoscop săptămânal Berbec: 28 iunie - 4 iulie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

E indicat să fiţi atenţi la tot ce presupune investiţie la comun sau asociere care implică să puneţi bani  la un loc cu mai multe persoane. Traversaţi momente când nu mai sunt optime riscurile, să nu vă mai bazaţi decât pe ce e oficial sau legalizat. În altă ordine de idei, se pot activa tendinţe către gelozie atât în relaţiile de cuplu, cât şi în cele de prietenie şi să cereţi dovezi de exclusivitate pe care interlocutorii să le considere puţin exagerate. Faceţi în aşa fel încât să ajungeţi la un nivel de stabilitate nou, să ajutaţi relaţia să evolueze şi să nu vă concentraţi pe discuţii neconstructive. În paralel, planificaţi şi momente de curăţenie, atât interioară, cât şi exterioară. Optaţi pentru meditaţie, tehnici de respiraţie sau yoga, orice vă ajută să căpătaţi claritate sporită, să vă înţelegeţi mai bine gândurile şi să stabiliţi obiective corelate cu nevoile şi cu resursele financiare disponibile acum.

Horoscop săptămânal Taur: 28 iunie - 4 iulie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Resimţiţi nevoia de stabilitate şi de structură în parteneriate, de  a şti pe cine vă bazaţi şi de a cunoaşte atitudinea celor din casă faţă de anumite situaţii. Vă simţiţi presat să daţi ultimatumuri, să cereţi răspunsuri pentru a vă calma nevoia de claritate şi de securitate, iar cei care nu înţeleg despre ce e vorba sau vă amână, pot fi scoşi pe banca de rezerve. Renunţaţi la comparaţii cu trecutul, nicio persoană sau relaţie nu mai poate fi cum a fost. E indicat să nu luaţi toate deciziile majore relaţionale acum, să spuneţi ce aveţi pe suflet dar să aveţi răbdare, să aşteptaţi feedbackul. Avertismentul e valabil şi pe plan financiar dar din perspectiva faptului că orice lucru ieftin vă poate costa mai scump decât unul şi bun de la început. Nu faceţi rabat de la calitatea produselor sau a experţilor pe care îi consultaţi acum, sfaturile ieftine vă pot aduce pierderi.

Horoscop săptămânal Gemeni: 28 iunie - 4 iulie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Vin momente în care e nevoie să faceţi ore suplimentare. În anumite zile petreceţi mai mult timp la locul de muncă, în celelalte mergeţi direct la sala de sport pentru a descărca tensiunea acumulată. E nevoie să aveţi grijă de ambele domenii chiar dacă vă simţiţi prinşi într-un cerc vicios. Toate eforturile profesionale vor fi observate şi apreciate ulterior, iar sistemul osos şi articular nu va mai ridica probleme. Vă puteţi ocupa mai profund de problemele de sănătate, puteţi merge chiar la diverse terapii care să uşureze stressul şi să vă reechilibreze. Vă puteţi descoperi noi mentori, persoane care să nu rămână indiferente la străduinţele voastre şi să vă ofere sprijin şi susţinere la care nu vă aşteptaţi sau să începeţi colaborări noi cu cineva care să capete un rol foarte important fie în viaţa personală, fie în cea a muncii. Atenţie la ideile originale, se pot dovedi doar un foc de paie.

Horoscop săptămânal Rac: 28 iunie - 4 iulie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Aveţi tendinţa să vă supraevaluaţi rezistenţa şi chiar şarmul personal şi bazat pe asta să faceţi numeroase promisiuni şi de la un punct încolo să nu mai puteţi ţine lucrurile în frâu. Situaţiile se rezolvă optim dacă apelaţi la discreţie, la a face lucruri fără să vă lăudaţi de la început că voi sigur rezolvaţi problemele. Evitaţi astfel să dezamăgiţi, să înşelaţi aşteptări şi vă protejaţi şi imaginea publică. Preferaţi să ieşiţi din competiţii, să nu vă implicaţi în proiecte doar pentru că simţiţi că aveţi de dovedit calitatea muncii sau chiar a propriei persoane. Acţiunile de acum pot aduce confuzie în relaţii, cei dragi nu cunosc persoana pe care o arătaţi lumii, cel interesat să rezolve toate problemele lumii indiferent că i se cere ajutorul sau nu. Rămâneţi voi înşivă, aplecaţi urechea la ce spun apropiaţii, faceţi strategii pentru viitor şi nu vă grăbiţi să săriţi în ajutor decât atunci când sunteţi solicitat. Dacă aveţi posibilitatea sau se iveşte şansa, plecaţi din tumultul local.

Citeşte horoscopul săptămânal pentru 28 iunie - 4 iulie complet pe click.ro

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite