Horoscop săptămânal 24 aprilie - 1 mai: Gemenii fac pace cu trecutul, Berbecii au probleme la locul de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Horoscopul săptămânal pentru perioada 24 aprilie - 1 mai îţi aduce previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti.

Horoscopul săptămânal pentru 24 aprilie - 1 mai îţi spune dacă vei avea succes în carieră, ce te aşteaptă din punctul de vedere al sănătăţii, cât de bine vei sta cu banii, dar şi cu dragostea.  

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC: 24 aprilie-1 mai 2022

Pentru voi mai urmează câteva zile din aprilie pe care le veţi traversa cu o energie mai slăbită, cu obstacole în afaceri, cu neînţelegeri şi conflicte, cooperare nefructuoasă, iar asta înseamnă stagnare.

Relaţiile cu ceilalţi pot fi schimbătoare, instabile, înşelătoare, căci neînţelegerile nu sunt excluse. Deja veţi începe să vă îndoiţi asupra unor decizii deja luate. Şi pentru că proiectele legate de parteneri sau colaboratori se pot dovedi dubioase, supuse modificărilor, revizuirii, căci acolo nu vor sta lucrurile chiar aşa cum aţi crezut, eu zic să cercetaţi mai cu seriozitate contractele şi propunerile şi să căutaţi ca lucrurile să fie sub controlul vostru, nu al altora.

Profesional, sunt schimbări acolo, dar nu spun că rele neapărat, doar că-i posibil să fiţi nevoiţi să lucraţi pe mai puţini bani, deşi responsabilităţile pot fi mai multe.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 24 aprilie-1 mai 2022

Cel mai important pentru voi este că veţi privi situaţiile trecute cu alţi ochi. Practic, vi se schimbă viziunea, teoria şi se va petrece o schimbare măreaţă de conştiinţă, pe care nu ar fi exclus să o transmiteţi şi altora. O să rămâneţi surprinşi de cum o să vedeţi în urmă stagnarea energiei şi problemele din perioada anterioară. Nu deveniţi temători, ci rămâneţi deschişi acestei noi oportunităţi, căci ea va abunda apoi în idei creative, vă va aduceîn poziţie de lideri, va pune bazele perioadei viitoare.

Grijă doar în prima parte din săptămână! Până pe 24 aprilie veţi fi foarte hotărâţi, atraşi de idei noi şi avansate, de posibilitatea de a vă demonstra talentele pe un nou domeniu profesional. Mulţi dintre voi veţi căuta modalităţi de exprimare de sine, veţi creşte nivelul educaţional şi profesionalismul prin noi experienţe de învăţare. Pentru mulţi însă, acesta va însemna un deznodământ şi chiar un moment de cotitură, cu renunţare, cu despărţire de ceva sau de cineva.

Citeşte continuarea pe click.ro

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite