Horoscop săptămânal 22-28 noiembrie 2021. Pentru lei, nu e cea mai bună perioadă în ceea ce priveşte dragostea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscopul săptămânii 22 - 28 noiembrie 2021
Horoscopul săptămânii 22 - 28 noiembrie 2021

Horoscopul săptămânal pentru 22 - 28 noiembrie 2021 vine cu previziuni astrale complete pentru fiecare zodie. Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie 2021 vă spune dacă veţi avea succes în carieră, ce urmează din punct de vedere al sănătăţii, cât de bine staţi cu banii, dar şi cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că pentru lei urmează o perioadă nu tocmai bună în ce priveşte viaţa amoroasă.

Horoscop săptămânal Berbec: 22-28 noiembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Poziţia strategică a lui Marte, guvernatorul vostru, vă energizează la maxim. Pregătiţi-vă aşadar mentalul, căci el va atinge o formă de gândire superioară mai ales în zonă financiară, dar în acelaşi timp, eliberaţi şi zona inimii, pentru a face loc energiei venusiene care o să vă canalizeze exact spre obiectivele profesionale care vă vor aduce în prim-plan. Asta însă după ce veţi regla tensiunile din casă. Veţi avea o perioadă de comunicare activă şi dinamică, nu fără gafe verbale bineînţeles, pentru că pripeala şi graba vă vor caracteriza următoarea perioadă.

Creativitatea se va ridica şi ea la cote înalte, vă veţi relaxa şi vă veţi bucura de noile cunoştinţe apărute în drumurile voastre. Ceilalţi vă vor percepe ca fiind atrăgători şi simpatici, aşa că, să nu vă mire atunci când veţi face noi cuceriri. Fiţi preocupaţi de felul în care ieşiţi în lume, schimbaţi-vă look-ul sau măcar completaţi-vă garderoba!

Horoscop săptămânal Taur: 22-28 noiembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Se pare că pe influenţele mercuriene nu vă puteţi baza decât într-un anume sectoracela al parteneriatului, aşa încât fiţi pregătiţi de repararea de erori şi neînţelegeri atunci când vine vorba de  comunicare, dar şi de modul de a gândi lucrurile ori a trage concluzii legate de bani. În rest, uneori oamenii pur şi simplu nu vor împărtăşi opiniile voastre. Chiar dacă sunt complet incorecte ale lor sau le simţiţi aşa, va trebui să învăţaţi să le acceptaţi aşa cum vin spre voi.

În schimb, vă puteţi baza pe energia marţiană ca să acţionaţi şi să ajungeţi la miezul problemelor de cuplu.

Continuaţi şirul drumurilor scurte şi dese, al completării de documente şi al rezolvărilor de probleme printr-un simplu telefon sau email.

Elevii n-or să fie avantajaţi, mai ales dacă fac lucrurile în grabă sau mizează pe noroc şi nici adulţii care se perfecţionează la cursuri de scurtă durată. Sugerez totuşi ca,înainte de a pleca la drum, să verificaţi starea tehnică a maşinii, valabilitatea actelor, iar la volan să nu depăşiţi viteza pentru că riscaţi amendă.

Horoscop săptămânal Gemeni: 22-28 noiembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Soarele traversează din 21 zodia Săgetător, dar continuă pentru voi să aspecteze pozitiv cu zona cuplului, mai ales pentru aceia născuţi în primul decan. Astfel, promisiunile perioadei sunt bune, iar oportunităţile care apar vor fi favorabile pentru proiectele de viitor, puse la cale împreună cu alţii. Cineva ar putea să apară în viaţa voastră pentru a vă oferi ajutor şi, de cele mai multe ori, veţi putea lua deciziile corecte prin intuiţie. Aceasta este perioada în care ar trebui să vă bucuraţi de micile succese din viaţă. Nu tindeţi deocamdată la mai mult, ci încercaţi să vă simţiţi mulţumiţi cu ceea ce vine!

În carieră, aveţi în continuare şansa de a reînnoi fructuoase colaborări şi asocieri, iar rezultatele pe baza efortului în parteneriat nu vor întârzia să apară. Chiar dacă din weekend încolo o să fie nevoie să depuneţi mai mult efort, rezultatele tot vor fi satisfăcătoare. Cu multă implicare din partea voastră, cu multă iniţiativă personală, o să reuşiţi să depăşiţi orice obstacol s-ar putea ivi.

Horoscop săptămânal Rac: 22-28 noiembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Aceia harnici, punctuali şi responsabili vor fi remarcaţi de şefii lor. Nu omiteţi însă nici atenţia pe care trebuie să o oferiţi vieţii personale de cuplu! Şi acolo, Venus vă ajută câteva zile să rezolvaţi orice divergenţe ar putea apărea în relaţii, asta dacă nu veţi fi exageraţi în reacţii.

De asemenea, relaţia cu unul din părinţi nu este strălucită pentru că vă deranjează conservatorismul său. Încercaţi să le fiţi alături şi să îi sfătuiţi să fie corecţi în judecarea situaţiilor. S-ar putea ca  unii să fie ofensivi şi să vă facă probleme. Nu le permiteţi să vă intimideze ori să vă controleze! Cereţi timp de gândire dacă aveţi nevoie de el. Ca să reuşiţi asta, nu trebuie să mai fiţi atât de critici cu voi şi nici cu alţii. Altfel, nu veţi fi capabili să vă depaşiţi condiţia. Faceţi voi întâi cât de mult puteţi, înainte de a-i lăsa pe alţii să vă ajute.

Financiar, munciţi mult pentru a avea, iar când îi aveţi, îi risipiţi cu prietenii şi prin vacanţe. Aşadar, e puţin probabil să vă dea cu plus banii din portofel.

Horoscop săptămânal Leu: 22-28 noiembrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Ar trebui în continuare să vă aşteptaţi la rezistenţă şi opoziţie a altora, în special dacă-s membri ai familiei. Tot opoziţii ori judecăţi nedrepte vă aşteaptă şi în ceea ce priveşte ideile şi opiniile voastre în viaţa sentimentală. Dacă ştiţi la ce să vă aşteptaţi, puteţi reacţiona la astfel de situaţii cu mai multă conştiinţă, calm şi înţelepciune. Când vine vorba de dragoste, artă şi estetică, va trebui să mai aşteptaţi perioada propice. Încă nu se îndreaptă lucrurile în direcţia dorită.

Profesional, dacă simţiţi că trebuie luate măsuri acolo, nu ezitaţi să lucraţi la un plan în această direcţie. Dacă ceva nu a mers bine, ar fi cel mai bun moment pentru a vorbi despre asta, chiar dacă primul impact al persoanelor implicate va fi de negaţie. Trebuie să profitaţi de aşezarea astrală, de Mercur în retrogradare, pentru a repara.  Pentru a nu amplifica disensiuni acasă, ori la întâlnirile cu părinţii, va trebui să vă monitorizaţi cu atenţie energia, astfel încât să nu alunecaţi în agresiune şi iritare, dar nici să nu ripostaţi la provocările celorlalţi.

Relaţiile cu alte persoane vor fi bune doar dacă acele persoane au o anumită influenţă şi vă pot ajuta în acest timp.

Citeşte horoscopul săptămânal pentru 22-28 noiembrie 2021 complet pe Click.ro

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite