Horoscop săptămânal 21-27 martie. Taurii au parte de ostilitate ascunsă şi intrigi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Horoscopul săptămânal pentru perioada 14-20 martie 2022 îţi aduce previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti.

Horoscopul săptămânal pentru 14-20 martie 2022 îţi spune dacă vei avea succes în carieră, ce te aşteaptă din punctul de vedere al sănătăţii, cât de bine vei sta cu banii, dar şi cu dragostea.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Berbec: 21-27 martie

Primele 3 zile vor avea succes nativii ale căror activităţi sunt legate de artă, de societate şi generare de idei. Ei vor simţi o simpatie sinceră şi un sprijin puternic din partea colegilor, şefilor, partenerilor sau oamenilor care au aceleaşi idei. Poate că vor fi ceva întârzieri în cazurile prioritare, dar ele se vor datora mai curând incompetenţei altora.

În a doua jumătate a săptămânii, perioada va fi strâns legată de circumstanţe misterioase, iluzii şi fantezii, stări interne neobişnuite. Iar asta se poate solda pentru unii cu  intrigi, secrete amoroase,întâlniri semnificative. Mai există posibilitatea unor întâlniri bruşte cu oameni din trecut, iar în acest caz, doar voi o să decideţi dacă merită să încercaţi să intraţi de două ori în acelaşi râu.

Medical, ajutaţi-vă sistemul imunitar să reziste viruşilor din jur! Dacă starea de rău se instalează totuşi, nu ignoraţi o vizită la medic. Chiar şi o răceală uşoară poate duce la complicaţii.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Taur: 21-27 martie

Ar fi bine să acordaţi atenţie relaţiilor cu prietenii şi socializării, pentru că perioada vine cu multe cunoştinţe şi întâlniri, dar în acelaşi timp poate exista o nevoie urgentă de reorganizare a relaţiilor existente. Această tendinţă va afecta nu numai viaţa personală, ci şi spaţiul exterior.

Începutul săptămânii este potrivit pentru extinderea unei afaceri sau pentru a lucra la creşterea carierei. O să aveţi ocazia să demonstraţi potenţialul în faţa conducerii, iar aceasta va aprecia contribuţia la cauza comună.

Din punct de vedere financiar, cel mai probabil va exista suficientă stabilitate încât să vă permită mici plăceri. Este mai bine să vă abţineţi de la achiziţii mari, deoarece banii pot fi necesari în viitorul apropiat.

A doua parte, rămâneţi vigilenţi pentru a evita rănirile, accidentele şi alte situaţii periculoase. Acest avertisment este valabil mai ales pentru şoferii şi operatorii de utilaje, de a căror atenţie depinde sănătatea şi viaţa celorlalţi.

Tot atunci, vă puteţi confrunta cu rivalitatea oamenilor, cu ostilitate ascunsă şi intrigi. Trebuie să fiţi extrem de atenţi în relaţia cu concurenţii şi rivalii, deoarece o mică slăbiciune sau neglijenţă vă poate afecta negativ cariera, afacerile şi reputaţia.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Gemeni: 21-27 martie

Rutina şi predictibilitatea în relaţia actuală pot deveni o sursă de senzaţii dureroase care vă vor împinge către noi cunoştinţe, noi aventuri şi divertisment. Între timp, în vechea convieţuire se poate instala punctul de plecare pentru o transformare serioasă a relaţiei existente, eventual un stadiu de criză.

Mulţi îşi vor exprima în perioada următoare adevăratele sentimente şi dorinţe mai activ. Tot ceea ce a stat ascuns poate ieşi la suprafaţă. Este posibil ca unele activităţi şi hobby-uri preferate să fie brusc de interes pentru publicul larg, inclusiv pentru sponsori.

În acest caz, un simplu hobby se poate dezvolta într-o afacere profesională, devenind fundamentul unei cariere înfloritoare. Unii pot alege să facă lucrări de caritate şi voluntariat, alegând în cele din urmă această direcţie ca muncă a vieţii lor.

Trebuie să fiţi mai atenţi la completarea documentelor. Există un risc mare de erori care sunt importante pentru rezultatul final. Situaţia financiară va fi stabilă, dar nu trebuie să vă aşteptaţi la fluxuri minune.

Medical, îngrijirea sănătăţii este importantă în primul rând pentru voi înşivă. În caz contrar, deteriorarea vă poate anula toate planurile şi angajamentele. Există o probabilitate mare de boli psihosomatice şi exacerbare a celor cronice. Ca urmare, vă recomand începerea unor tratamente de întărire a imunităţii organismului.

Află pe Click! ce le aşteaptă pe celelalte zodii

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite