Horoscop bilunar. Uşa profiturilor stă deschisă până pe 18 decembrie, când Venus începe rotaţia retrogradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După această dată, lucrurile pot intra în blocaj
@shutterstock
După această dată, lucrurile pot intra în blocaj @shutterstock

Între 10 şi 23 decembrie, vom fi cu toţii copleşiţi de gânduri festive, iar planeta Mercur, care va traversa semnul astral Capricorn, ne ajută să creionăm în detaliu planuri financiare de viitor. Până pe 18 decembrie, din punct de vedere astrologic, avem undă verde să visăm la bunăstare. După această dată, tot ce ţine de bani şi de dragoste se transformă radical.

Decembrie a debutat cu energie de sărbătoare, influenţată şi de tranzitul Soarelui prin zodia Săgetător. Evenimentul astral îndeamnă pe mulţi să depăşească limitele şi să îşi asume riscuri în toate aspectele vieţii. Atragerea resurselor financiare, obţinerea unui loc de muncă mai bine plătit, relocarea într-un spaţiu mai generos sau în altă ţară, dobândirea unei moşteniri sau a unui profit generos se pot materializa, dacă se bazează pe planuri concrete, probate şi semnate până pe 18 decembrie. Începând cu această dată, Venus, planeta iubirii şi a banilor, începe mişcarea sa retrogradă. Energia cosmică de după această zi poate cauza probleme chiar şi atunci când vine vorba despre cumpărăturile de sărbători. Pe de altă parte, la nivel personal, pot apărea conflicte cu persoana iubită şi activarea, dar şi vindecarea rănilor emoţionale din trecut.

Berbec

E o perioada mai nefastă, căci s-ar putea ivi complicaţii în afaceri şi relaţii, înşelătorii, neînţelegeri şi evaluări incorecte a ceea ce se întâmplă. Toate acestea pot duce la o serie de greşeli care pot afecta reputaţia. Ar trebui să te fereşti de a acţiona asupra stării de spirit de moment ori sub influenţa emoţiilor! De asemenea, disputele judiciare, dezvăluirile publice ori pierderile băneşti nu sunt excluse. După data de 22, vei resimţi oboseală.

Citeşte previziunile pentru fiecare zodie în parte aici.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite