Horoscop bilunar: Renunţăm la tot ceea ce este depăşit şi învechit. Au loc schimbări surprinzătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Perioada 16-19 aprilie e carcterizată de impulsivitate, dar şi dinamism, curaj şi iniţiativă FOTO Shutterstock
Perioada 16-19 aprilie e carcterizată de impulsivitate, dar şi dinamism, curaj şi iniţiativă FOTO Shutterstock

Luna aprilie a început cu multă energie şi veşti, unele bune, altele mai puţin bune, astfel că atmosfera generală de la mijlocul lunii este una confuză. În intervalul 16-29 aprilie dau năvală o mulţime de lucruri noi, lumea din jur începe să se dezgheţe, însă nu uita că ne aflăm în continuare sub controlul Berbecului. Asta înseamnă decizii luate impulsiv, mult patos, dar şi dinamism, curaj şi iniţiativă.

După o perioadă de blocaje şi complicaţii, urmează să simţim că, în sfârşit, lucrurile încep să meargă înainte, situaţiile încep să se descâlcească şi putem începe să facem progrese, putem depăşi temeri, ne putem gândi la viitor. După 22 aprilie, conjuncţiile pe care Venus, Mercur şi Soarele le fac cu Uranus stimulează dorinţa de aventură şi de a experimenta.

Drept urmare, ne putem aştepta la schimbări şi oportunităţi surprinzătoare, care ne ajută să ne îmbunătăţim viaţa în toate domeniile, de la relaţii la aspecte profesionale şi materiale. Contextul astrologic din aprilie încurajează competitivitatea şi sporeşte nevoia de stimulare fizică şi mentală şi dorinţa de a elimina din viaţa noastră orice este depăşit şi învechit, de la obiecte la mentalităţi şi relaţii.

Berbec

În următoarele două săptămâni, ar trebui să vă feriţi de dezinformare şi de înşelăciune, precum şi de pierderi de bunuri şi eşecuri financiare. Până pe 26 aprilie, veţi putea acţiona mai eficient, veţi avea farmec şi atracţie, precum şi nevoia de experienţe şi de senzaţii noi. Pasiunea, dorinţa de schimbare cresc, iar unii nativi în această zodie vor dori să se angajeze în aventuri, experimente, simţind că norocul va fi de partea lor.

Citeşte aici restul predicţiilor pentru fiecare zodie în parte. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite