Horoscop bilunar: ne aşteptăm la schimbări globale şi descoperirea adevărului ascuns

0
0
Odtă cu eclipsa de Soare din 10 iunie, s-a deschis un nou capitol din viaţă
Odtă cu eclipsa de Soare din 10 iunie, s-a deschis un nou capitol din viaţă

Din 11 iunie, Marte s-a mutat din zodia Rac în semnul astrologic Leu, iar această mişcare ne ajută să transformăm o parte din hipersensibilitatea din ultima perioadă în creativitate şi expresie artistică. Eclipsa de Soare din 10 iunie ne-a deschis uşa spre un nou capitol în viaţă. Ne animă energii care încurajează schimbarea, puterea de adaptare şi învăţarea.

Eclipsele aduc întotdeauna schimbări neaşteptate, dezvăluie informaţii, unele ascunse multă vreme. Acesta este momentul perfect pentru redefinirea identităţii şi a adevărului.

Începând cu 14 iunie, Uranus şi Saturn vor forma un careu, care va genera schimbări globale, trecând de la structuri de putere depăşite şi învechite la moduri noi, mai inovatoare, de îngrijire a planetei. Acest eveniment astrologic deosebit de puternic semnifică o trecere evolutivă la ordinea stabilită a societăţilor la nivel global. Suntem încurajaţi să depăşim diferenţele noastre din cadrul comunităţilor globale şi să îmbrăţişăm inovaţia şi schimbarea.

Soarele intră în Rac pe 20 iunie, iar asta înseamnă că ne concentrăm pe familie, casă şi educaţie, dornici să găsim confort şi îngrijire. Până pe 20 iunie, după eclipsa de Soare, este de aşteptat să simţim că ne înecăm în băi de emoţii, dar asta favorizează comportamentul de după 22 iunie, când Mercur amplifică puterea noastră de a comunica din inimă, nu raţional. Urmează o Lună plină pe 24 iunie, în Capricorn, care ne încurajează să ne identificăm obiectivele şi aspiraţiile privind cariera în lunile următoare.

Berbec

Posibil că veştile de la drum să nu fie prea plăcute, iar ele pot fi legate de relaţia cu unul dintre părinţi sau cu un membru al familiei. Astfel de situaţii vă irită şi va trebui să vă calmaţi. Eclipsa de Soare vă va da puterea de a procesa o sumedenie de informaţii, de a ţine întâlniri importante, negocieri şi colaborări. Puteţi obţine succes, dar trebuie să aveţi răbdare şi să învăţaţi să folosiţi priceperea, ca să reacţionaţi rapid la circumstanţe neaşteptate.

Citeşte aici horoscopul pentru perioada 11-24 iunie, pentru fiecare zodie în parte.

Mai multe - Stil de viață

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite