FOTO În căutarea celor mai romantice locuri din lume pentru un sărut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
This is A Good Kiss Spot, Sydney
This is A Good Kiss Spot, Sydney

O echipă de artişti italieni, cunoscuţi sub denumirea de 0707, distribuie foiţe autocolante cu mesajul „cel mai frumos loc pentru un sărut“ pe străzile din Londra, Paris şi Sydney.

Emoţiile care însoţesc primul sărut fac ca acesta să fie hotărâtor pentru evoluţia relaţiei, fiind la fel de important ca primul „te iubesc“ sau prima noapte de dragoste. Tocmai de aceea un grup de artişti de origine italină a decis să decoreze întreg Globul cu mesaje care să stârnească emoţie şi pasiune în inimile îndrăgostiţilor, relatează publicaţia „Daily Mail“.

Mesajul „This is a Good Kiss Spot“ (Acesta este un loc bun pentru un sărut - n.r.) a fost imprimat pe o serie de post-it-uri distribuite, mai apoi, în toată lumea. Treptat, străzile din New York, Londra, Sydney, Roma, Paris şi Budapesta au fost împânzite de etichete ce instigă la amor.

Membri echipei 0707 sunt în căutare de voluntari, iar cei interesaţi să le ofere o mână de ajutor la identificarea celor mai frumoase locuri în care îndrăgostiţii se pot bucura de un sărut de neuitat pe pagina lor de Facebook.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite