FOTO Când efectul de centură scoate femeile din încurcătură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbaţii nu se pot abţine să nu măsoare femeile din priviri, mai ales atunci când mai au şi motive. Aşa a fost observat „efectul centurii de siguranţă“, adică modul atrăgător în care bustul unei femei este scos în evidenţă de o centură sau o curea cuibărită între sâni.

O simplă centură de siguranţă prinsă regulamentar peste bustul unei doamne sau domnişoare sau orice curea care desparte sânii unei reprezentante a sexului frumos este suficientă pentru a crea „efectul centurii de siguranţă“, după cum a fost botezat de bărbaţii cu spirit de observaţie aspectul sexy pe care un accesoriu atât de banal îl poate oferi unei femei.

image

În timp ce bărbaţii au lansat cu ceva timp în urmă această idee, tinerele conştiente de felul în care bustul le este pus în evidenţă de o centură sau o curea de bine plasate, au împânzit reţelele sociale cu poze de tip selfie sau fotografii realizate de prieteni sau iubiţi. 

image

„Arma“ şoferiţelor 

Andreea V. are carnet de cinci ani şi nu de puţine ori a observat efectul probabil al centurii de siguranţă asupra agenţilor de circulaţie.

image

 „Poliţiştii sunt şi ei bărbaţi. Sunt convinsă că nu sunt nici prima, nici ultima femeie care a scăpat de o amendă pentru că avea o bluză ceva mai decoltată. Nu mă gândisem că centura de siguranţă poate să ajute în situaţii de genul ăsta, dar nu ar fi exclus“, recunoaşte amuzată bucureşteanca.

Pe reţelele de socializare există adevărate dezbateri referitoare la cine ar trebui să profite de acest efect: numai femeile cu un bust modest sau şi cele care nu au nevoie de astfel de trucuri pentru a atrage atenţia bărbaţilor. 

image

Mulţi utilizatori sunt de părere că efectul centurii de siguranţă chiar face bustul să pară mai mare, dincolo de felul în care o curea sau o centură se pot transforma în accesorii cu rol important în „jocul“ seducţiei. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite