FOTO Bărbatul care a plătit 150.000 de dolari să arate ca iubitul păpuşii Barbie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fenomenul Barbie a devenit deja cunoscut în lumea întreagă, dar se pare că nu doar femeile sunt cele care simt nevoia să se transforme în păpuşi.

Un steward brazilian a cheltuit sumă de 150.000 de dolari în ultimii 10 ani pentru a se transforma în varianta umană a păpuşii Ken, partenerul lui Barbie.

Rodrigo Alves a suferit peste 20 de proceduri cosmetice, printre care implanturi de pectorali şi în abdomen, tratament cu botox, liposucţie, modelarea gambelor şi tratamente pentru păr. Rodrigo a declarat că este încă în cursa pentru obţinerea „corpului perfect”, deşi operaţiile la care s-a supus i-au pus viaţa în pericol de câteva ori.

Totul a început când Alves şi-a făcut o operaţie la nas acum zece ani pentru a rezolva un complex care i-a marcat copilăria. De atunci, brazilianul s-a dat tot mai des pe mâna chirurgilor, aspirând să atingă perfecţiunea.

foto

„Am încercat să merg la sală, să-mi sculptez corpul. Am mers la cea mai bună sală din ţară, am avut antrenori personali, dar nimic nu a funcţionat. Aşa că am ales să rezolv problema rapid, pe cale chirurgicală”, a declarat Alves.

foto

Din păcate, această dorinţă aproape că l-a costat viaţa. În luna ianuarie, procedura prin care un medic brazilian i-a injectat silicon în braţe pentru a le face să pară mai musculoase era să-l ucidă pe steward. Braţele i s-au umflat în urma unei infecţii şi i-au paralizat pentru o perioadă bună de timp.

„Medicii mi-au spus că, dacă infecţia îmi ajungea la inimă, aş fi murit”, a spus bărbatul.

Citeşte şi:

Culmea idolatrizării: şedinte de hipnoză pentru a deveni „o păpuşă fără creier”


Femeia Barbie a vorbit: „Uniunile interrasiale urâţesc rasa umană“

Valeria Lukyanova, Barbie din Ucraina, vrea să trăiască doar cu aer şi lumină

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite