Culmea idolatrizării: şedinte de hipnoză pentru a deveni „o păpuşă fără creier”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia, în vârstă de 38 de ani, a transformat din păpuşa Barbie un idol de urmat
Femeia, în vârstă de 38 de ani, a transformat din păpuşa Barbie un idol de urmat

Blondie Bennett din California, SUA, este obsedată de păpuşa Barbie de când se ştie. Când era adolescentă, a început să se îmbrace precum idolul ei, pentru a atrage atenţia bărbaţilor. Dar obsesia sa a ajuns la un alt nivel, în prezent. Blondie merge săptămânal la sesiuni de hipnoză, pentru a ajunge ca „o păpuşă fără creier”.

„Vreau să fiu Barbie în toată regula. Vreau să fiu ca şi cum n-aş avea creier. Nu-mi place să fiu umană, dacă are sens ce spun. Sacrific o viaţă normală pentru a arăta aşa. Mereu aud că «natural este mai bine», dar este complet plicticos. Îmi pare rău, dar mi-ar plăcea la nebunie să fiu din plastic”, a spus Blondie, potrivit „Daily Mail”.

Fostul model, care şi-a schimbat numele anul trecut, pe măsura personalităţii sale, a cheltuit peste 40.000 de dolari pe cele cinci operaţii de mărire a sânilor. Astăzi se poate mândri cu măsura 32JJ. Şi-a făcut şi o liposucţie a bărbiei, pentru a semăna şi mai mult cu Barbie. 

Cu toate că este şomeră, Blondie nu are probleme cu costurile ridicate ale operaţiilor, ocupându-şi timpul online cu bărbaţi dispuşi să-i potolească dorinţele. În schimbul banilor, aceasta le trimite poze cu ea îmbrăcată precum Barbie. 

Dar nimic nu şochează mai mult decât faptul că femeia de aproape 40 de ani încearcă să fie mai stupidă, pentru a completa experienţa unui corp de plastic. „Am avut deja 20 de şedinte şi mă simt confuză şi ameţită aproape tot timpul. Chiar recent am fost să-mi ridic un prieten de la aeroport şi nu-mi puteam aminti dacă trebuia să mă duc la Plecări sau Sosiri. M-am mai pierdut şi în drumul spre casei mamei mele, rătăcind trei ore pe lângă locul în care am copilărit de altfel”, a spus ea.

image

Pentru Blondie, naturaleţea este tocmai această latură artificială pe care încearcă să o transforme în ceva definitiv. „De ce nu aş vrea să fiu Barbie? Are cea mai bună viaţă. Tot ce face este să se aranjeze şi să cumpere, nu are alte griji”, a spus Blondie. La vârsta de 18 ani şi-a decolorat părul şi a început să conducă o maşină Corvette, precum Barbie. Tot pentru a atinge asemănarea supremă, a început să lucreze part-time în magazine de jucării, pretinzând că este Barbie. 

„Oamenii au crezut că este doar o fază, dar mi-am promis că atunci când plec de acasă, ma transform în Barbie. Prietenele mele urau faptul că eu primeam toată atenţia bărbaţilor, au încercat să mă tempereze, cel puţin când ies cu ele. Am trăit o viaţă dublă până acum opt ani când am decis să fiu Barbie şi să ignor ce spun oamenii”, explică ea. 

Sunt multe femei care imită, conştient sau nu, păpuşa Barbie, dar foarte puţine au mers atât de departe în procesul transformării. „Vreau ca oamenii să mă vadă ca pe o păpuşă de plastic, iar partea «fără creier» contează enorm”, explică Blondie, conştientă de reacţiile oamenilor. Femeia nu are parte nici de suportul familiei, când vine vorba de transformarea ei completă într-o păpuşă fără creier.

Citeşte şi:

VIDEO Chirurgia estetică - de la necesitate la dependenţă

Jucării pe care părinţii trebuie să le taie de pe lista de cumpărături

 

Capcanele copilăriei: cum sunt pregătite, de la vârste fragede, viitoarele paciente ale chirurgilor esteticieni

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite