FOTO „Baba“ suferă cumplit la frumuseţe în dorinţa de a avea cea mai subţire talie din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dorinţa femeilor de a avea o talie de viespe a dat naştere unei adevărate competiţii internaţionale la care participă reprezentante ale sexului frumos din toate lumea, inclusiv din România. Englezoaica Kelly Lee Dekay este cel mai recent exemplu, cu un mijlocel de 40 de cm.

Femeile care îşi strâng talia în corsete realizate special pentru a le ajuta să obţină un mijloc incredibil de subţire au creat un adevărat fenomen în ultimii ani. Aspirantele la titlul de femeia cu cea mai subţire talie din lume nu se dau înapoi de la niciun fel de sacrificiu, chiar dacă asta înseamnă să-şi pună în pericol sănătatea sau chiar viaţa.

Modelul erotic Kelly Lee Dekay din Marea Britanie, în vârstă de 27 de ani, este domnişoara care a ajuns recent cunoscută, graţie taliei sale înguste, de numai 40 de centimetri, dimensiune atinsă după şapte ani în care a purtat zi de zi corsete strânse ca într-o menghină. Însă Kelly mai are doi centimetri ca să o ajungă din urmă pe deţinătoarea recordului absolut la acest moment. Este vorba despre Cathie Jung, o americană născută în 1937, a cărei talie are 38 de cm prinsă în corset şi 53 de cm fără corset. 

image

FOTO Kelly Lee Dekay 

Cathie a început transformarea la 38 de ani, când măsura în talie 66 de centimetri, în dorinţa de a o depăşi pe rivala Ethel Granger, şi cei 33 de cm ai săi. 

image

FOTO  Ethel Granger

Cathie a reuşit să o învingă pe Ethel numai pentru că aceasta a murit din cauze naturale, iar ea a devenit persoana în viaţă cu cea mai mică talie.

image

FOTO Cathie Jung

Românca, subţire în mod natural 

Cele mai multe femei ajung să se laude cu o talie atât de subţire numai după ce stau ani de zile încinse cu corsete, dar cu adevărat invidiate sunt cele care sunt subţirele în mod natural. 

image

FOTO Ioana Spangenberg

Este cazul manechinului român Ioana Spangenberg, în vârstă de 30 de ani, care măsoară puţin peste 50 de cm în circumferinţă, la înălţimea de 1.68 de metri, fără să fi purtat vreodată corset. Românca susţine că nu se înfometează, ba chiar mănâncă trei mese pe zi, inclusiv dulciuri, kebab sau cartofi prăjiţi. La vârsta de 13 ani, Ioana avea o talie de 38 de cm, iar prietenii ei reuşeau să-i cuprindă complet mijlocul cu mâinile.

image

FOTO Dita Von Teese

Dintre femeile cu talie de viespe, cea mai cunoscută este artista de spectacole burleşti Dita Von Teese, fosta soţie a interpretului de muzică rock Marilyn Manson. Talia ei măsoară aproape 56 de centimetri în mod obişnuit, iar strânsă în corset ajunge şi la 41 de cm. 

Schilodită de corset

Un caz extrem este Michele Kobke, o nemţoaică de 24 de ani, care a ajuns de la 64 de cm la 40 de cm în numai trei ani, după ce a purtat corset zi şi noapte. Iar Michele nu are de gând să se oprească aici, ci să atingă 38 de cm, chiar dacă nu mai poate să stea dreaptă fără corset din cauza musculaturii atrofiate şi mănâncă până la zece mese pe zi, în cantităţi forte mici, pentru că stomacul s-a contractat extrem de mult.

image

FOTO Michele Kobke

De altfel, medicii au avertizat în repetate rânduri că aceste procedee de micşorare a taliei duc la deplasarea organelor din cutia toracică, urmare a reducerii dimensiunii acesteia, plămânii fiind cei mai afectaţi, apoi coastele.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite