Emmanuelle Beart regretă că şi-a refăcut buzele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Emmanuelle Beart declară că regretă operaţia estetică pe care şi-a făcut-o la gură, la vârsta de 27 de ani şi avertizează femeile că se pot expune la riscuri mari cu astfel de intervenţii

Celebra actriţă franţuzoiacă Emmanuelle Beart, acum în vârstă de 47 de ani, mărturiseşte că-i pare rău pentru că în urmă cu 20 de ani s-a expus unei asemenea intervenţii chirurgicale.

„Am avut operaţia la gură când aveam 27 de ani. Nu a fost realizată aşa cum trebuie. Dacă un bărbat sau o femeie alege să-şi refacă ceva este pentru că nu mai poate trăi cu acea parte a corpului lor, nu mai poate suporta. Trebuie ori să primească ajutor şi să găsească puterea de a rezista tentaţiei operaţiei, ori să facă operaţia", a spus Emmanuelle Beart, informează Daily Mail, citat de Mediafax.

Recunoscută de-a lungul timpului ca una dintre cele mai frumoase femei ale lumii, Emmanuele a dezvăluit de curând faptul că a suferit o operaţie estetică. Acum, ea se simte „profund afectată" de decizia luată.

„Este o decizie pe care atunci când o iei nu te uiţi şi în viitor. Acum, şi ideea unei injecţii mă sperie. Aşa că nu ştiu cum o să trec peste această perioadă", a mai spus ea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite