Curajul incredibil al unei tinere: şedinţă foto subacvatică, lângă un crocodil lung de patru metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Modelul italian Roberta Mancino este protagonista unei şedinţe foto extraordinare, care s-a desfăşurat pe parcursul a zece zile în Mexic, la Banco Chinchorro, o lagună unde trăiesc peste 700 de crocodili.

Tânăra Roberta Mancino a mărturisit pentru publicaţia Daily Mail că de şase ani aştepta să se apropie atât de mult de crocodili, iar acest proiect i s-a părut perfect pentru că vrea să arate oamenilor că aceste reptile nu sunt atât de „rele“ pe cât se crede.

„Bineînţeles, asta nu înseamnă că toată lumea ar trebui să facă ceea ce am făcut eu, dar nici să le considere mai periculoase decât sunt“,a precizat Mancino. 

Banco Chinchorro este o zonă unde turişti din toată lumea vin să admire reptilele care au lungimi cuprinse între 2,5 şi 4 metri, pentru a-i fotografia, iar cei mai curajoşi pentru a se scufunda în apropierea lor.

Şedinţa foto a durat zece zile, iar Roberta Mancino a petrecut şi câte zece ore pe zi în apă, ca să înţeleagă comportamentul animalelor şi reacţiile. Aşa a reuşit să se apropie la numai câţiva centimetri de botul lor întredeschis, iar fotografiile şi înregistrarea video dovedesc acest lucru.

image
image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite