Vino la un „blind-date“ cu un film, la Noul Cinematograf al Regizorului Român

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul Cinematograf al Regizorului Român propune cinefililor o seară de film cu un concept inedit: se vor întâlni pe „neştiute“ cu un film de nota 10, proiectat în avanpremieră în România. „Blind-date“-ul are loc vineri, 18 aprilie, de la ora 20.00.

„Iubirea pentru film ne apropie, căci în seara de vineri nu vei rămâne doar cu amintirea filmului. Noi avem de gând să ne cunoaştem, să vorbim, să ne ascultăm, să oferim publicului şansa de a comunica, să schimbăm în această seară statutul persoanei necunoscute care stă lângă noi la cinema“, spun organizatorii acestui eveniment. 

Doi dintre cei care intră în acest joc propus de NCRR au şansa să meargă la o seară aromată cu ceai Blooming Love şi prăjituri delicioase oferite de ceainăria La Un Ceai. Participanţii trebuie să se înscrie la tombolă, urmând ca, la sfârşitul serii, să fie desemnate două persoane câştigătoare.

Noul Cinematograf al Regizorului Roman se află în incinta Muzeului Naţional al Ţăranului Român (intrarea Monetăriei nr 3). NCRR este un cinema alternativ, cu un program divers, pentru cinefilii bucureşteni care vor să vadă un film într-o atmosferă liniştită şi să participe la evenimente culturale. Biletul la proiecţia specială este de 10 lei, preţ întreg şi 7 lei redus pentru elevi şi studenţi.

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite