Tirajul cărţii lui Iohannis, epuizat la Gaudeamus: aproape 4.000 de volume vândute în câteva ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Klaus Iohannis, la Romexpo, în prima zi a Târgului Gaudeamus. Foto: Marian Iliescu
Preşedintele Klaus Iohannis, la Romexpo, în prima zi a Târgului Gaudeamus. Foto: Marian Iliescu

Tirajul volumului autobiografic „Pas cu pas“ al preşedintelui Klaus Iohannis a fost epuizat la Târgul de Carte Gaudeamus. Aproximativ 4.000 de exemplare s-au vândut în doar câteva ore, miercuri, când preşedintele ales al României şi-a lansat cartea şi le-a acordat autografe cititorilor.

La standul Curtea Veche Publishing de la Târgul de Carte Gaudeamus au fost disponibile, începând de miercuri, în jur de 4.000 de exemplare ale cărţii lui Klaus Iohannis, potrivit declaraţiei acordate de  reprezentanţii editurii, pentru Mediafax.

În prezent, la târgul de carte nu mai sunt disponibile exemplare ale volumului „Pas cu pas“, dar un nou tiraj al volumului este în curs de tipărire. Sâmbătă, cartea va fi din nou disponibilă.

Lansarea de miercuri, 19 noiembrie, a fost urmată de o sesiune de autografe la care au participat peste 3.500 de persoane. În cadrul evenimentului, Klaus Iohannis a afirmat că, în opinia sa, „cultura ne salvează“ şi că, din acest motiv, pune mare preţ pe cărţi.

„Nu am niciun moment senzaţional de relatat, pentru că nu cred că senzaţionalul este foarte important în politică sau în abordarea politică, atunci când vrei să te implici pentru comunitate. Departe de mine să dau cuiva lecţii prin intermediul acestei cărţi“, a declarat Klaus Iohannis.

image

Nu mi-am propus nici să fie un mijloc de a transmite o reţetă a succesului. Nu există o reţetă a succesului, alta decât cea spusă de Einstein: 99% transpiraţie şi 1% inspiraţie. De atunci, nu s-a schimbat nimic“, a mai afirmat preşedintele ales al României.

Klaus Iohannis a participat astăzi, de la 13.30, la lansarea cărţii „Tranziţia. Primii 25 de ani“ de Alina Mungiu-Pippidi şi Vartan Arachelian, la standul editurii Polirom.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite