Ştiri pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ruinele cetăţii Ulpia Traiana Sarmizegetusa din Hunedoara vor găzdui, în toamnă, un eveniment inedit: spectacolul de teatru „160 de cuvinte".

Hunedoara
Teatru la Sarmizegetusa

Regizată de Dan Tudor, producţia porneşte de la cele 160 de cuvinte de origine dacă din limba română. Spectacolul, în care joacă 17 actori, a fost reprezentat şi vineri, 23 iulie.

Bucureşti
„Artă", în cartier

Sâmbătă, la ora 20.00,Teatrul Bulandra iese în Parcul Crângaşi din Bucureşti cu un spectacol nou, care va avea premiera oficială la toamnă: „Artă" de Yasmina Reza, în regia lui Cristian Juncu. Distribuţia este alcătuită din Vlad Zamfirescu (foto), Gheorghe Ifrim şi Şerban Pavlu. Reprezentaţia face parte din programul „Bucureşti - cartier de vară".

Tel Aviv
„Electra" merge la festival

Teatrul Naţional „Radu Stanca" din Sibiu va participa la ediţia din acest an a Festivalului de Teatru de la Tel Aviv. Spectacolul „Electra" după Sofocle şi Euripide, regizat de Mihai Măniuţiu, va avea două reprezentaţii, în zilele de 29 şi 30 august. Din distribuţie fac parte Mariana Mihu, Ioana Crăciunescu, Marian Râlea.

Bucureşti
„Întoarcerea de acasă"

Spectacolul „Întoarcerea de acasă", regizat de Vinicius Tomescu, după un text de Ştefan Caraman, se va juca astăzi, de la ora 20.00, la Teatrul Arca - La Scena din Bucureşti (Calea Călăraşi nr. 55). Spectacolul, cu actorii Anis Doroftei, Andreea Ilinca şi Dan Murzea, ilustrează conflictul dintre alter-egourile unui personaj feminin.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite