Stele post-mortem. Liviu Ciulei, Ion Lucian, Emil Hossu şi Şerban Ionescu primesc stele pe Aleea Celebrităţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorul Şerban Ionescu, care s-a stins din viaţă luna trecută, va primi o stea pe Aleea Celebrităţilor din Capitală
Actorul Şerban Ionescu, care s-a stins din viaţă luna trecută, va primi o stea pe Aleea Celebrităţilor din Capitală

Vineri dimineaţă va avea loc decernarea in memoriam a patru stele pe Aleea Celebrităţilor - pentru oamenii de teatru Liviu Ciulei, Ion Lucian şi Şerban Ionescu. La eveniment vor participa personalităţi din lumea teatrului şi fimului românesc.

Omagiul artiştilor va începe vineri, la ora 9.30, la Mănăstirea Radu Vodă (zona Unirii) cu Sfânta Liturghie cu slujba de pomenire a actorilor trecuţi în nefiinţă, urmat de o slujbă de binecuvântare a celor vii. 

De la ora 13.00, va avea loc festivitatea de decernare a celor patru stele în Piaţa Timpului din dreptul magazinului Cocor, în prezenţa Primarului General al Municipiului Bucureşti, Sorin Oprescu. 

De asemenea, în cadrul evenimentului, rudele celor patru artişti vor primi „Placheta Bucureştiului” şi câte o stea din aur din partea Bijuteriei Sabion. 

Aleea Celebrităţilor (Walk of Fame) este un proiect cultural iniţiat de Teatrul Metropolis, Primăria Capitalei şi magazinul Cocor, care găzduieşte stelele celor mai cunoscuţi artişti români din lumea filmului şi teatrului românesc. Pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului strălucesc deja stelele altor mari personalităţi: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Maia Morgenstern, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Horaţiu Mălăele, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu şi alţii. 

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite