REPORTAJ VIDEO Călin Peter Netzer, regizor: „Sub pretextul «Poziţiei copilului» stă mărturia relaţiei mele cu mama“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Regizorul Călin Peter Netzer şi actorul Bogdan Dumitrache, la premiera de gală a filmului „Poziţia copilului“  FOTO: Gilda Comarzan
Regizorul Călin Peter Netzer şi actorul Bogdan Dumitrache, la premiera de gală a filmului „Poziţia copilului“  FOTO: Gilda Comarzan

Filmul „Poziţia copilului“ a avut aseară premiera de gală în Bucureşti, în prezenţa a peste 1.300 de invitaţi. Echipa de producţie a peliculei şi-a arătat emoţiile din momentul acestei prime întâlniri cu publicul românesc, precum şi dificultăţile peste care a trebuit să treacă în momentul producţiei filmului câştigător al marelui premiu la Festivalul Internaţional de film de la Berlin.

„Ţin minte că am vrut să opresc filmările, ceea ce nu s-a putut. Vorbisem cu Ada şi i-am cerut să mă înlocuiască cu cineva. Am trecut cu greu peste anumite momente, adică mi-a fost mult mai dificil decât îmi imaginam“, a mărturisit regizorul Călin Peter Netzer, pentru care realizarea acestui film a fost o provocare în sine, dincolo de munca depusă sau de considerentele materiale. 

Pentru Luminiţa Gheorghiu, actriţa din rolul principal al filmului „Poziţia copilului“, emoţiile au lipsit cu desăvârşire la Berlin, însă şi-au făcut apariţia acasă, adică aseară, la premiera din România. „Întotdeauna când sunt premierele aici, acasă la noi, am foarte mari emoţii, pentru că trebuie să mă întâlnesc cu oamenii pe stradă şi să mă pot uita în ochii lor şi să spună «Bine c-aţi făcut filmul»“, a spus actriţa. 

Mai jos puteţi urmări un reportaj video în exclusivitate, de la premiera de gală a filmului „Poziţia copilului“, realizat de Adevărul. 

„Poziţia copilului“ - Ursul de Aur a păşit pe covorul roşu la Teatrul Naţional Bucureşti

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite