REGRETAT Actorul Mitică Popescu şi cântăreaţa Corina Chiriac au venit să-i aducă un omagiu lui Nae Lăzărescu la Teatrul „Constantin Tănase“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mitică Popescu, Gabriel Dorobanţu, Cristina Stamate, Vasile Muraru, Corina Chiriac şi Alexandru Arşinel se numără printre personalităţile care au venit să-i aducă un ultim omagiu actorului Nae Lăzărescu, al cărui trup neînsufleţit a fost depus, vineri, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase“. Sâmbătă, la ora 12.00, actorul va fi îngropat la Focşani

Trupul neînsufleţit al actorului Nae Lăzărescu a fost depus vineri, în jurul orei 14.00, în foaierul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" din Capitală, pentru ca prietenii, colegii şi cei care l-au aplaudat pe scenă de-a lungul timpului să-i aducă un ultim omagiu.

La ieşirea din foaier există şi un caiet în care cei care vin să poată să-şi scrie un ultim gând în memoria cunoscutului actor.

De asemenea, pe un monitor instalat în sală sunt proiectate imagini din scheciurile pe care Nae Lăzărescu le-a realizat împreună cu Vasile Muraru.

Sicriul este înconjurat de flori şi coroane, trimise, printre alţii, de preşedintele Traian Băsescu, de premierul Victor Ponta, dar şi de Teatrul "Constantin Tănase", unde Nae Lăzărescu a lucrat aproape 50 de ani.

La momentul difuzării acestei ştiri, aproximativ 100 de persoane se află în foaierul teatrului.

Actorul Nae Lăzărescu, care a murit joi dimineaţă, la vârsta de 72 de ani, va fi înmormântat sâmbătă, la Focşani.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Nae Lăzărescu a fost un crai: umoristul a avut cinci neveste, peste 150 de partenere, dar o singură iubire

VIDEO Cele mai amuzante scenete cu Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru

Viaţa lui Nae Lăzărescu, dincolo de scenă: probleme cu alcoolul şi pierderea unui copil la vârsta de cinci luni

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite