"O jumătate de oră de naivitate" la noua librărie Cărtureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chiar dacă îşi lansează cel de-al patrulea volum, Iv cel Naiv refuză să-şi dezvăluie identitatea
Chiar dacă îşi lansează cel de-al patrulea volum, Iv cel Naiv refuză să-şi dezvăluie identitatea

Volumul "16 poezii de iubire pe care mi le-aş fi scris mie dacă aş fi fost tu", semnat de Iv cel Naiv, poetul online anonim, şi ilustrat de Vali Petridean, va fi lansat joi, de la ora 19.30, la librăria Cărtureşti Carusel din Bucureşti.

Incluse în cel de-al patrulea volum semnat de Iv cel Naiv şi ilustrat de Vali Petridean, cele 16 poezii ar putea fi 16 prilejuri de apropiere după o ceartă furtunoasă, 16 momente unice în aglomeraţia de la metrou sau 16 dovezi că, oricât de complicată este iubirea, poezia o poate face limpede preţ de câteva versuri.

Pentru că nici de această dată Iv cel Naiv nu se va arăta la propria lansare, despre poezia lui se va vorbi într-un scurt poetic performance intitulat "O jumătate de oră de naivitate", susţinut de actorii Ana-Maria Carablais, Adriana Moca, Anda Saltelechi, Dana Voicu, Teodora Calagiu Garofil, şi Liviu Cheloiu, informează Mediafax.

În ciuda interviurilor şi a numeroaselor speculaţii pe seama identităţii sale, Iv cel Naiv rămâne anonim.

"O jumătate de oră de naivitate" este o avanpremieră la "Ora de naivitate", un spectacol caritabil care strânge fonduri pentru Irina Macarie, o fetiţă de 1 an şi 3 luni, care suferă de o boală genetică foarte rară şi are nevoie de transplant de ficat, având deja ciroza hepatică. 

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite