Laura Vasiliu, actriţă principală în „Pop-Up“, o producţie australiană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actriţa Laura Vasiliu pregătind rolul Radei din „Pop-Up“
Actriţa Laura Vasiliu pregătind rolul Radei din „Pop-Up“

Actriţa Laura Vasiliu, cunoscută pentru rolul Găbiţa, din lungmetrajul lui Cristian Mungiu, „4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile“, va juca în producţia australiană „Pop-Up“, a cărei regizor este Stuart McBratney.

Rolul mamei Laurei va fi jucat tot de către o româncă, actriţa Maria Ploae, care a interpretat-o pe Iza în filmul „Pintea“.

Filmările pentru „Pop-Up“ vor începe în luna octombrie a acestui an şi se vor desfăşura în Newcastle, Australia

Filmul împleteşte poveştile a trei oameni afectaţi de acelaşi eveniment într-un singur fir, începând cu cea a unui tată şomer care găseşte pe o cameră foto o singură fotografie, portretul unei femei. Mişcat, acesta încearcă să-i dea de urmă. Strâns legată de al doilea fir al poveştii este Rada (Laura Vasiliu), o imigrantă din România, care pentru a putea să-şi depăşească decepţia în dragoste realizează felicitări pop-up, pe care le împarte necunoscuţilor. Cel de-al treilea urmărit este destinul unui director de teatru privat de somn, care caută să se răzbune pe un critic.

Drama comică „Pop-Up“ este finanţată independent, prin intermediul companiei McBrat Motion Pictures, ultimul proiect al acestui studio fiind un serial de televiziune, „Back in the Soviet Bloc“ („Înapoi în blocul sovietic“). Regizorul Stuart McBratney a debutat în 2008 cu comedia „Spudmonkey“ şi a realizat în jur de 500 de reclame, alături de câteva scurtmetraje şi videoclipuri. 

Stuart McBratney, regizorul şi producătorul acestui proiect a pornit o campanie de crowdfunding pentru promovarea acestui lungmetraj şi strângerea de sponsori.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite