Eduard al VII-lea a inventat un scaun pentru „amor“, care îi satisfăcea apetitul carnal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regele Eduard al VII-lea al Marii Britanii era prietenos, afectuos, manierat, dar avea şi o reputaţie pentru plăcerile carnale. De altfel, în popor era poreclit „afemeiatul Bertie“.

Eduard s-a născut în 1841 la Londra, fiind fiul cel mai mare al Reginei Victoria. După moartea mamei sale, în 1901, a fost încoronat rege al Angliei. Până atunci, însă, prinţul şi-a cam făcut de cap. Şi, pentru a se feri de ochii mamei sale, faimoasă în tot regatul pentru modestia ei, Eduard petrecea mult timp la Paris, unde a avut numeroase aventuri amoroase.

Eduard nu a fost nici pe departe un bărbat atrăgător, nici măcar în tinereţe, dar, fiind moştenitorul unei monarhii, farmecele sale erau de altă natură. Era foarte discret în ceea ce priveşte relaţiile sale amoroase şi a ars chiar şi scrisorile de dragoste ale amantelor pentru a ascunde dovezile infidelităţilor lui.

A avut sute de aventuri şi, pentru că fizicul masiv era un mare impediment în viaţa sexuală, a inventat un scaun mai special care să-l ajute.

Citeşte aici povestea regelui cuceritor, află câte amante a avut şi cum funcţiona scaunul său pentru... sex. 

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite