Duminică târzie cu Ana Ularu şi Istvan Teglas, la Godot Café-Teatru

0
0

Actorii Ana Ularu (28 de ani) şi Istvan Teglas (32 de ani) vor interpreta rolurile principale în spectacolul „În parc“, o comedie scrisă şi regizată de Radu Iacoban (31 de ani). Spectacolul va avea loc duminică, 6 aprilie, de la ora 22.00, la Godot Café-Teatru.

În parcul în care se va desfăşura acţiunea se va afla o bancă goală, pe care vor lua loc, pe rând, patru cupluri. Astfel, Istvan Teglas şi Ana Ularu vor fi: Eminescu şi Veronica Micle, Regele Ferdinand şi Miţa Biciclista, criminalul în serie Râmaru şi Mihaela, precum şi un el şi o ea din zilele noastre. 

 „Te gândeşti că poate acolo, într-o zi, Eminescu şi Veronica Micle şi-au spus vorbe de amor. Sau că Regele Ferdinand şi Miţa Biciclista puneau ţara la cale înainte de Primul Război Mondial. Sau că Ion Râmaru îşi dădea întâlnire cu o fată. Şi apoi sună telefonul şi vezi că e prietenul/prietena care îţi spune că întârzie un pic. Şi îţi aminteşti de ce eşti acolo. De ce ai venit în parc“, a declarat regizorul Radu Iacoban. 

„O bancă dintr-un parc devine, de-a lungul timpului, martor la pasiunea dintre un poet naţional şi o Veronica, la spionajul unei Bicicliste pentru un Rege, la îndrăgostirea unui criminal şi blazarea unei relaţii contemporane. Doi actori ori patru epoci egal opt personaje savuroase şi comice“, a spus actriţa Ana Ularu despre spectacolul „În parc“. 

Ana Ularu s-a născut pe 26 iunie 1985, la Bucureşti. Aceasta a debutat în film la 9 ani, în două coproducţii româno-franceze, „Meurtres par procuration“ şi „Passion mortelle“, iar la 17 ani a fost distribuită în rolul Lolitei, unde a jucat alături de Ştefan Iordache. A câştigat, printre altele, premiul Gopo pentru cea mai bună actriţă în rolul principal din filmul „Periferic“ şi trofeul Boccalino, oferit de criticii elveţieni de la Festivalul de Film de la Locarno. În 2012, Ana Ularu a fost selecţionată în programul „Shooting Stars“, la Festivalul de Film de la Berlin, iar în 2013 a interpretat rolul lui Alice din pelicula „Sunt o babă comunistă“, regizată de Stere Gulea. 

image

  Eminescu (Istvan Teglas) şi Veronica (Ana Ularu)      FOTO: Godot Café-Teatru

Cultură


Ultimele știri
Cele mai citite