Autoarea bestsellerului „Mănâncă, roagă-te, iubește” amână lansarea unui roman a cărui acțiune se petrece în Rusia VIDEO

0
Publicat:

Celebra scriitoare americană Elizabeth Gilbert, autoarea bestsellerului „Mănâncă, roagă-te, iubeşte”, a anunțat printr-un videoclip publicat pe Twitter că va amâna publicarea unui nou roman a cărui acțiune se petrece în Siberia secolului XX, din pricina războiului din Ucraina, relatează NY Post.

Elizabeth Gilbert
Elizabeth Gilbert amâna publicarea unui nou roman. Foto: Arhivă

În videoclipul publicat pe Twitter, scriitoare anunță că noul roman, „The Snow Forest”, nu va fi publicat în luna februarie a anului 2024.  

De asemenea, scriitoare transmitea în urmă cu o săptămână lansarea cărții, însă în weekend-ul care tocmai a trecut a primit o mulțime de „reacții și răspunsuri din partea cititorilor mei ucraineni, care și-au exprimat furia, tristețea, dezamăgirea și durerea, cu privire la faptul că am decis să lansez o carte chiar acum". 

Vreau să spun că am citit aceste mesaje și le respect. Ca urmare, fac o rectificare și retrag cartea din programul de publicare. Nu este momentul ca această carte să fie publicată”, a mai adăugat Elizabeth Gilbert. 

Autoarea bestsellerului „Mănâncă, roagă-te, iubeşte” a declarat că acțiunea din cel mai recent roman al său se petrece în Siberia, în secolul XX, și se concentrează în jurul unui grup de persoane care s-a retras din societate pentru a se împotrivi regimului sovietic și pentru a proteja natura de industrializarea rapidă. 

Nu vreau să contribui la durerea unor oameni care au suferit şi continuă să sufere”, a mai precizat Gilbert. 

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite