Crăciun în luna august la magazinul Selfridges: turiştii pot cumpăra decoraţiuni şi cadouri festive din toiul verii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Decoraţiunile sunt distribuite pe o suprafaţă de aproximativ 280 de metri pătraţi. FOTO Daily Mail
Decoraţiunile sunt distribuite pe o suprafaţă de aproximativ 280 de metri pătraţi. FOTO Daily Mail

Magazinul Selfridges din Marea Britanie şi-a umplut deja rafturile cu decoraţiuni de sărbători şi cadouri festive, chiar dacă mai sunt patru luni până la Crăciun, scrie „Daily Mail‟.

Magazinul Selfridges din Marea Britanie a fost cuprins deja de atmosfera sărbătorilor. „În ciuda vremii călduroase, de vară, noi avem o dispoziţie festivă. Lucrăm La magazinul de Crăciun de anul acesta încă de anul trecut. Avem mulţi clienţi din toată lumea care vor să cumpere cadouri festive în vacanţele de vară, pe care nu le găsesc acasă‟, a declarat Geraldine James, agent de vânzări al magazinului Selfridges.

Persoanele cărora le place să îşi planifice cheltuielile pentru cadouri cu mult timp înainte pot cumpăra cele mai în vogă produse, distribuite pe o suprafaţă de aproximativ 280 de metri pătraţi. Decoraţiuni personalizate, monocromatice, în alb şi negru, sau creaturi şi decoraţiuni realizate din lemn, inspirate de Pădurea Fermecată. Magazinul are pregătită, de asemenea, pentru clienţii care îi calcă pragul, o colecţie special numită „Magia lunii‟.

În toamnă, suprafaţa dedicată produselor cu specific de Crăciun se va dubla, ajungând la aproximativ 560 de metri pătraţi.În aceeaşi perioadă, în magazine vor putea fi găsite peste 60.000 de globuri, peste 120 de feluri de biscuiţi şi mai bine de 1.250 de modele diferite de felicitări şi hârtie de împachetat. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite